- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Én a helyedben nem hinném el azt a Forza techdemot! Már a hírből erősen látszott hogy kilóg a lóláb, szóval az egy sima DX11 mod volt, de messze nem 12. Miből gondolom? Komolyan nem tudom elhinni, hogy az NV és az MS hirtelen előkapott a farzsebből egy DX12-őt. Ez egyszerűen már nevetséges, mert ha már lenne olyan akkor miért kell várni majdnem 2 évet még rá? Ennyire hülyének azért ne nézzenek már mindenkit. Persze ez a szokásos NV marketing része, amikor úgy teszünk mintha csinálnánk is valamit, közben meg csak foltozgatjuk az amúgy is elavult valamit...Szerintem a DX12 csak úgy lehet majd jó, ha teljesen újra írják az elejétől kezdve, mert így garantáltan nem marad benne semmi a régiből ami problémát okozhat késöbb.
Könnyű a Mantle-t gyalázni, mert az már van, míg a dx sehol nem áll. De ne felejtsd el hogy volt olyan user a fórumon akinek jóval több mint 5%-os gyorsulást hozott. A tesztben pedig javarészt erős procikat társítottak erős videókártyákkal, amin egyértelműen nem tud hozni sokkal többet mert hova hozzon még? Akinek 60 FPS felett futott eddig annak miért fusson 200-al?
(#93) Laja333: +1

Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest