Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Én a helyedben nem hinném el azt a Forza techdemot! Már a hírből erősen látszott hogy kilóg a lóláb, szóval az egy sima DX11 mod volt, de messze nem 12. Miből gondolom? Komolyan nem tudom elhinni, hogy az NV és az MS hirtelen előkapott a farzsebből egy DX12-őt. Ez egyszerűen már nevetséges, mert ha már lenne olyan akkor miért kell várni majdnem 2 évet még rá? Ennyire hülyének azért ne nézzenek már mindenkit. Persze ez a szokásos NV marketing része, amikor úgy teszünk mintha csinálnánk is valamit, közben meg csak foltozgatjuk az amúgy is elavult valamit...Szerintem a DX12 csak úgy lehet majd jó, ha teljesen újra írják az elejétől kezdve, mert így garantáltan nem marad benne semmi a régiből ami problémát okozhat késöbb.
Könnyű a Mantle-t gyalázni, mert az már van, míg a dx sehol nem áll. De ne felejtsd el hogy volt olyan user a fórumon akinek jóval több mint 5%-os gyorsulást hozott. A tesztben pedig javarészt erős procikat társítottak erős videókártyákkal, amin egyértelműen nem tud hozni sokkal többet mert hova hozzon még? Akinek 60 FPS felett futott eddig annak miért fusson 200-al?
(#93) Laja333: +1

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő