Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raysen623

addikt

válasz PPatrik #87 üzenetére

Én a helyedben nem hinném el azt a Forza techdemot! Már a hírből erősen látszott hogy kilóg a lóláb, szóval az egy sima DX11 mod volt, de messze nem 12. Miből gondolom? Komolyan nem tudom elhinni, hogy az NV és az MS hirtelen előkapott a farzsebből egy DX12-őt. Ez egyszerűen már nevetséges, mert ha már lenne olyan akkor miért kell várni majdnem 2 évet még rá? Ennyire hülyének azért ne nézzenek már mindenkit. Persze ez a szokásos NV marketing része, amikor úgy teszünk mintha csinálnánk is valamit, közben meg csak foltozgatjuk az amúgy is elavult valamit...Szerintem a DX12 csak úgy lehet majd jó, ha teljesen újra írják az elejétől kezdve, mert így garantáltan nem marad benne semmi a régiből ami problémát okozhat késöbb.
    Könnyű a Mantle-t gyalázni, mert az már van, míg a dx sehol nem áll. De ne felejtsd el hogy volt olyan user a fórumon akinek jóval több mint 5%-os gyorsulást hozott. A tesztben pedig javarészt erős procikat társítottak erős videókártyákkal, amin egyértelműen nem tud hozni sokkal többet mert hova hozzon még? Akinek 60 FPS felett futott eddig annak miért fusson 200-al? :F

(#93) Laja333: +1 :DD

Új hozzászólás Aktív témák