Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Busterftw #11 üzenetére
Nem erre céloztam, hanem hogy még No-i cégeken keresztül is szívatja Litvániát. Miközben valljuk be, kína meg se érezné, ha kétoldali teljes zár lenne közte és Litvánia között. És amúgy ezt a jelek szerint Litvánia is beárazta.
De vhogy a naaaagy kínának nem megy, hogy egy porszemet is békén hagyjon, ha neki nem tetszőt mondott. Egy szón lovagolnak (tajvan vs. tajpei) a belügyeikbe beavatkozásként tálalva, holott legjobb tudomásom szerint Litvánia NEM a kínai népköztársaság része. Ahonnan én nézem kína avatkozik be épp Litvánia belügyeibe azzal, hogy nem képes elfogadni, hogy egy szuverén állam a saját területén azt ad el másnak amit akar, és azt ír ki az épületeire amit akar. Amit egyébként tényleg nem értek, hogy mégis mi fészkes fene köze van hozzá.És ezek után az, hogy az összes kerülő úton, minden indirekt kapcsolatot is büntetnek a vélt sérelmeikért, na AZT már nem értem. De észrevettem, tudomásul is vettem, és baromira nem szeretném megélni. Azaz óvatosságra ösztönöz kínával és a térnyerésével kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A keleti nagyhatalom trükkössen védené meg magát az USA szankcióitól.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest