Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Na pont ez az egyik. A korábbi elmentett adatok közül többet egyszerűen elfelejtett átmenteni az újba. Írtam a fejlesztőknek, nem tudják az okát.. A másik dolog, meg hogy csak a nevet és a bankszámlaszámot migrálták át az újba, a Smartbankban viszont el volt mentve a megjegyzés is, amit én elég sokszor használtam havi utalásoknál, amikor csak a hónapot kellett a szövegben átírni pl, most meg írhatom be az egész szöveget minden alkalommal. Plusz megcsinálták már ugyan a betét lekötést, de feltörés nincs a menüben. Múltkor pont kellett utalnom nagyobb összeget és nem törtem előtte fel otthon a betétet, de szerencsére még a Smartbank megolt, mert az új appal meg lettem volna lőve.
Plusz ez már egyéni szoc probléma, de nekem túl kicsik a betűk az újban, a régi bár rondább, de funkcionálisabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPad topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest