Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Több dologban sántít a dolog.
1.: A régi merevlemezek sokkal tartósabbak voltak,mint a mostaniak.
2.: Nem kell semmi extra terhelésnek kitenned a merevlemezt, hogy elfüstöljön.Én csak filmet tartottam a 2 tb-os Samsungon,csak akkor volt a gépbe ha új fimet raktam rá vagy másoltam át egy olyan merevlemezre amin megnéztük.
20 nap üzemidővel szó szerint elfüstölt.
Pedig 10 napig csak random adattal terheltem mert azt vettem észre ha 100 nap üzemidő van benne akkor lesz több is.
Ha el akar patkolni egy merevlemez,akkor jó eséllyel el fog még az elején , hogy az ember elkezdi használni.Ha jól emlékszek amikor kijöttek az 1.5tb-os hdd-k akkor kezdődtek a problémás merevlemezek vagyis utána,voltak előtte is rossz szériás merevlemezek,de én a 2 tb-os merevlemezekkel szívtam a legtöbbet.
Jelenleg van a gépembe egy 1.5 Tb-os ami 100%-os és majd 1000 nap üzemidő van benne.
2-4-6 tb filmet megszerzel újra? Ha veszed akkor baromi drága ha letöltöd akkor meg net kell hozzá de durva! 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest