Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
10 nap szerintem kevés volt...
-
Kicsimix
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Attól mert te esetleg kifogtad az ezerből 1 darabot attól még nem szar az összes... A hibaszázalék amiről te beszélsz az kevesebb lehet még 0,1 %-nál is..
Rengeteg ismerősöm van gépekkel jó néhány nagyobb vinyókkal is.. Semmi gond nem volt soha senkinél. Egyszer beszerelték azóta is mennek..Több gépet csináltam másoknak is azok is mennek.
Másrészt ha elvesznek a cuccaim akkor nem szedem újra. Ami van azt viszont egészen addig nem dobom ki amíg ez nem következik be. Márpedig úgy tűnik valamiért ez nálam nem akar bekövetkezni : )
A probléma ez a tévhit ,hogy már eleve így állsz hozzá magánszemélyként (nem vállalkozásként ahol jogosan be kell biztosítanod magad),hogy 20%-ot adsz a dolognak úgy is elromlik címszóval...
Nemmm , ez nem így van
A minőséggel sincs semmi gond szerintem ez nem kínai piac...Magas követelmények vannak a gyártóknál.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ha csak úgy elpatkol 20 nap üzemidővel, akkor eleve bukta utca 8, kivédhetetlen.
Ha filmet veszel...az lemezen van, szóval ha eltűnik a vinyódról, van miről bemásolni az újra. Ha meg le kell tölteni, ráérünk. Az első után nincs gond, van mit nézni amíg lejön a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Western Digital 512GB(sn5000s) m.2 2280 nvme SSD
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A minőséggel sincs semmi gond szerintem ez nem kínai piac...Magas követelmények vannak a gyártóknál.