Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malák

aktív tag

válasz Kansas #58 üzenetére

Feltételeztem, hogy mindenki abból indul ki, hogy van egy adott kényelmes nézési távolsága, ahhoz képest el tudom fogadni, hogy neked közelebb kell hajolnod, hogy láss fullHD-n pixeleket, nekem pedig nem.

Elméletileg 100% fölötti szemem van, bár nagyon rég mérettem.

Nyilván távolabbról egy HD kijelzőt sem látsz pixelesnek, de jobban szeretek nem 1-2méter távolságból laptopot használni. (Amúgy is hosszabb kar kéne ahhoz)

A 4k tv nyilván nem pixeles 40"-on, 1.5m-ről, konkrétan picit jobb ppi-vel rendelkezik, mint a 15"-os HD kijelző, amit nyilván közelebbről nézel, mint egy 40"-os TV-t. Ezeket felesleges keverni. 40"-on, 2m-ről szerintem a fullHD is simán elég lehet, bár szövegolvasáskor jól tud jönni ott is az extra felbontás, csak nem feltétlen szükséges.
    .
    .
    .
    Rendben, én eddig is elfogadtam, hogy neked elég a HD felbontás, ezzel egy pillanatra sem vitatkoztam, de a saját igényeimnek nem felel meg.
    Az pedig vitathatatlan, hogy ilyen sok pénzért alapkiszerelésben nevetséges, hogy ilyen minőségű HD paneleket pakoljanak ezekbe a gépekbe. Megértem, hogy valakinek ez jó vagy elég, csak csodálkozom rajta.

Új hozzászólás Aktív témák