Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
Jól érzem, hogy egy arroganciával kevert vélemény keveredik egy funkcionális analfabetizmussal?.
Ez abból jön nekem, hogy amit írtam azt nem igazán tudod azon túl cáfolni, hogy szerinted nem, viszont hozol fel érveket amik ugyan alapvetően igazak viszont nem szolgálhatnak cáfolatául az állításaimnak mivel másról szólnak.
Ez a chewbacca védelem és utoljára a Tomcatnek jött be.
Próbáld már elolvasni amit írtam és az alapján egy hozzá fogható választ írni.
Senki nem állította, hogy az AMD-ben nincs tartalék egyszerűen sokkal kevesebb van bennük és nagyságrenddel kevésbé energia hatékonyak a termékei.
Továbbá érdekelne, hogy milyen 15W-on működő AMD processzor van amit ha bármilyen módon 30w-os keret mellett felhúzol 4ghz főlé akkor teljesítménye összevethető lesz egy középkategóriás asztali társával?Ha kigurulsz Münchenbe az egyetemre a mikroelektronikai laborjaiban érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg van ott néhány kifejezetten érdekes kutatás amik nem csak az IT-ról szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest