Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
A cikk(ek) valóban afféle rövid tudósítás jellegűek anélkül, hogy hosszas elemzésbe és jövőfejtegetésbe kezdett volna - ami pedig pont az ilyen beszélgetős demo-bemutató showk velejárója és célja.
Tehát én se bántam volna hosszabb elemzést olvasni.
De nézd a jó oldalát: Abu abba se ment bele, hogy a nemrég megjelent pletykákról - ami pedig eléggé "the way how amd will rule the world" jellegű - legalább tudósítson, hogy volt egy ilyen is, nemhogy abba, hogy az amd majd talán így megy úgy kit és hogyan fog ez alapján lenyomni.
Nekem az a gyanúm, hogy ez valamiféle fizetési okból lehet. Még akár azt se tartanám kizártnak, hogy a prohardvert tényleg finanszírozza az AMD egy kelet-európai ügynökségen keresztül a megjelent nagy elemző cikkek alapján. Vagyis hogy valami ilyen okból esetleg érdeke a lapnak és az újságírónak hosszú amd cikkeket megjelentetni, míg más cikkek esetén darabra megy az elszámolás és nem éri meg 8 oldalas intel cikket hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest