Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - E-book olvasók
 - RAM topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Házimozi belépő szinten
 - Vezeték nélküli fülhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
nem a flémbe akarok belefolyni, csak most eszembe jutott a napokban megesett dolog, amikor a halálba kívántam volna az egész itunes-osx-megkötéses szívást.
egy fellépés próbáján a zeneszerző a javított hanganyagot akarta odaadni azenészeknek, hogy még az este meghallgathassák, és a másnapi főpróbán ne legyen gond vele. mivel a művészek a világ másik végéről jöttek, így egy darab telefon volt náluk a hotelben is, semmi laptop és hasonlók. persze amire át akartuk tenni (Touch HD), az sem ment külön program telepítése nélkül (nem volt internet az öltözőben), és valamiért BT-on sem tudott csatlakozni a laptopra. ezek után fogtam a saját telefonom, rádugtam usb-n (mert meglepő módon ilyen kábel volt éppen kéznél több is), egyből felismerte az Xp mint standard háttértár, felmásoltuk ami kellett, és utána át tudtam küldeni BT-on a másik telefonra.
ha netán éppen szifonja van a zenészeknek, akkor ez úgy lett volna halott ügy, ahogy van (sem mass storage, sem BT obex). szóval nem lehet mondani, hogy haszontalan lenne a funkció. de hozzáteszem, hogy a srác a laptoppal igencsak meglepődött, hogy ilyen simán ment, mert az SGS-e nem képes csak úgy csatlakozni a gépre plusz driver telepítése nélkül... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
 - Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő