Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- OLED monitor topic
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Pont nem a lenyeg, hogy miben erossebb a haedware..
Az uj galaxy tab, amiben 2 magos processor van,meg tobb memoria, lassabb, mint az iPad, ami lassan 1 eve kaphato... Mellesleg iPad userkent, nekem egyaltalan nem lassu a mostani sem..
Tovabba remek pelda a konkurencia arra, hogy sokkal fontosabb, hogy mennyire van jol megirva a software az adott hardware-re. Meg lehet nezni, hogy az iPad hozza a sebesseget, a nala tobb memoriaval, valamint nagyobb processorral rendelkezo konkurencia ellen...Kamera: az iPhone4-en osszesen 1 alaklommal hasznaltam facetime-ot... Elso napon hozzajutottam, es mindossze egyszer probaltuk ki...
Most elkeozelni sem tudom, hogy mi lehet az ami kihasznalja az iPad 2 hardware-et.
Felbontas: szerintem teljesen jo, persze pixeleket latsz, ha 20 cm-rol nezed a kijelzot... De aki 20 cm-rol hasznalja, az meg is erdemli....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Filmgyűjtés
- Hobby rádiós topik
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest