- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
Az a Samsung monitor PWM mentes?
Egy iyen Samsung 23,6'' T24390EW - TV-Monitor-t szeretnek venni de nem találok róla tesztet, szerintetek megéri? -
Rover623
félisten
Úgyis régen köllött vóna már ilyesmi, vettem hát egy Edimax EW-7438RPn Air Extendert, ha már így felhánytorgatták...
Csinos...ha gonosz lennék, vizuálisan iPhone kompatibilis cuccnak is mondhatnám.- meglepően sokáig bootol, többször azt hittem, újraindult
- az install guide-hoz képest teljesen más SSID-vel nyitott
- LG Optimus G telcsi nem tudott rácsatlakozni
- Sony Z1 Compact szerencsére igen...még jó, mert igazából miatta kellett a cuccos
- kiszemelt helyen gyengébben vette a router jelét, mint a telefon
- a "megdobni" kívánt Wi-Fi jelnek a saját mércéje szerint min. 60%-osnak kell lennie, mert különben nem is
hajlandó foglalkozni vele...kikapcsolhatatlan, paraméterezhetetlen korlátozás, roppant kellemetlen
- DHCP állásban random módon le- és felkapcsolódik, új IP címre mászva...természetesen a továbbított Wi-Fi
megszakad...fix IP-re kellett venni
- utolsó firmware-re frissítve webes felületén a site survey funkció vagy műxik, vagy nem...ha nem, reseteli az
Extendert és/vagy elérhetetlen lesz a webes felülete.Ahhoz képest, hogy 5-6 rugóért is kapható ilyen kialakítású és funkcionalitású eszköz, a 9 ezrest nem éri meg...szerintem.
-
macskea
őstag
válasz
Restless19 #53 üzenetére
Nem, én kizárólag a forgószék lábra gondoltam. Elnézést, lehet megtévesztő voltam.
De akkor már irány a racingbazár, és 20-30e-ért tessék venni lejárt homologizációjú valódi sportülést, benzinszaggal, olajfolttal.
Annak meg mehet alá az IKEÁs láb.
-
FefeeX
veterán
Ikea Markus irodai szék, 45ezerért
A teszt szerint elég profi ergonómiában -
Gaga
tag
Végre, itt a KÁRÁCSONY.
-
rudi, mikor teszteltek ilyen gamer székeket? Kéne már vmit vennem, de nem találok semmi normális minőségűt, ami meg jó lenne az horror árban van.
Pl ez, feketében [link]
update: közben utánajártam az árának, szerény €976 -
Ha tényleg így van akkor nem annyira vészes ám ez. Ez ugyanis egy áfás, számlás, magyarországi ár, garanciával meg mindennel. Tudtommal egyetlen bolt csinálja ugyanezt, csak ők "vanilla" SJ4000-el, és pont ennyiért adják ők is. Sokan futottak bele abba, hogy ennél picivel drágábbra jöttek ki SJ4000-el, mert benyalták a vámot. EU-ból, ebayről rendelve persze megáll 25 körül, de ha gyorsan kell, meg fontos a gari, akkor ez egy korrekt ár szeirntem.
HA tényleg SJ4000, és nem a fos klónok valamelyikét matricázták át, mert akkor nyilván nem éri meg.
-
mekker
őstag
Az Iponnál is lehetne idén is adventi zárcsökkentés, vagy ajándékozás.
-
MerLinh
senior tag
-
safalade
csendes tag
Alcor Act!on HD akciókamera a kínai SJ4000 egy az egybeni átmatricázása, plusz rádobtak még 10 rúpiát az árára. Hiába jó márka ez az Alcor
-
Joe.36
addikt
Az a szék nagyon bejön
Csak a zára nem....
-
Kronos3000
senior tag
A projektor ennyiért már kezd tetszeni,ezzel a tudással,felbontással...
-
Male
nagyúr
Az árkülönbség ennyi volt, és elég valószínű, hogy ennyi is lesz... bármikor lehet belőle újabb szállítmány, így talán hasznos infó, hogy akinek ezek nem fontosak, járjon utána, hátha be tudják szerezni... talán nem minden monitor vásárló olyan, hogy 1 napon belül kell megvennie.
Valóban nem néztem utána, hogy jelenleg van-e a nagyobb boltokban, de ettől még lehet, hogy van belőle némelyik boltban... gondolom te sem jártad végig az ország összes boltját, és ellenőrizted a raktárkészletüket
-
Jimmy66
senior tag
Gamer szék!
Így is alig tudom a gyereket elrugdalni a gép elől...
-
pusszycat
nagyúr
A hamis Lg G3-at itt lehet megcsodálni [Lg G3] ez sem rossz vétel.
-
Unlimited
aktív tag
Igen,olvastam,hogy a Xiaomit hamisítják.Még a kínai is hamis.
Régi ph tag árulja,állítása szerint eredeti,vissza veszi,ha nem felel meg. De nomonot is megtaláltam,valóban 10ezer az E10,ingyen szállítással,garival.Valóban jókat írnak a boltról,gariban azonnal cserélik,ha gondja van. Még alszom rá,hogy mi legyen.
-
tdream
csendes tag
Röhejesek a székek ennyi pénzért. Én most vettem Buffalot 53kért, ennél fullosabbat nem lehet kívánni..........
http://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/BuffaloPu?gclid=CJme65azssICFQjKtAod4EkAqw -
Mikor és kinek tűnik fel az SJ4000 másolat?
-
mekker
őstag
válasz
Unlimited #12 üzenetére
Én 6000 alatt valamivel Soundmagic E30-at vettem (szintén fórumos ajánlás), és tényleg jól szól (és jó az összeszerelése).
Ilyen drágán ne vegyél Ebayről E10-et, 10000-ért már kapsz Nomonoról is, amihez rendes garancia is jár (írták is, hogy simán cserélik ha mondjuk tönkre megy a kábele Nomononál). De egyébként van E30 is Ebayel 6-6500 körül, ami egyel feljebbi minőségkategória. Bár a hangzásuk szerintem kicsit eltérő, lehet hogy egyes zenékhez meg az E10 megy jobban.Ritka a jó kínai márka, de a Soundmagic köztük van. Ja és ezt nem hamisítják.
-
Male
nagyúr
válasz
Unlimited #14 üzenetére
Sajnos nem tudom... én 48.260-ért vettem pár hónapja az iPonban, a cikkbeli monitor meg akkor is hatvanegynéhány volt... utána kell járni, hol lehet értelmesen beszerezni most a simát, valamiért azt akkor is nehezebb volt.
Sanzi89: A kolléga nem szívott semmit, tessék. Úgylátom pont jókor vetem, mert aztán felugrott 52-re, és azóta nincs
-
oraihunter
aktív tag
Tetszenek a székek. Ha lenne keretem ilyenekre biztosan beruháznék. Értem, hogy túlzó az ára, de elég egyediek, és nekem nagyon bejön.
-
-
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
Jaja
elég hiperaktív vagyok itt a fórumon, mindig úgy próbálom visszafogni magam
-
kakuk.tamas
addikt
Amikor azt mondtuk, hogy lehetne sűrűbben gamer székeket ajánlani, olyanra gondoltunk, aminek normális ára van.
Sancza : elég aktív tag vagy, a magad 13 évével, és 45 hsz-eddel.
-
Garada
őstag
Kellene egy ilyen szék, biztos nagyon kényelmes.
-
Szia!
Majdnem egy éve van ilyen fülesem. Szerintem gyönyörűen szól. 15e ft körül vettem, akkor nem nagyon lehetett olcsóbban megvenni máshol (árgép és tsai. oldalak szerint). Szerintem a 12e ft-os ár is már korrekt ezért a fülesért, de 7e ft-ért kötelező darab.
Viszont azt figyelembe kell venni, hogy ez nem egy hagyományos használatra készített füles, hanem direkt sportoláshoz kialakított füles. Én futáshoz használom elsősorban, és olyan a kialakítása, hogy futás közben nem csúszik ki a fülemből (az állítható pöcök a tetején biztosan tartja a fülemben mozgás közben). Másfél, két órás futás után is kényelmes volt a viselése. Ezen felül nedvesség és izzadság álló. Biztos, hogy 12e ft-ért találsz olyan fülest, ami ennél szebben szól (de szerintem ez is nagyon szépen szól), de sportolásra készített fülesek között 12e-ért is jó vétel. 7e ft pedig nagyon nagyon jó ár, ha pont most keresel fülest. -
Male
nagyúr
A BenQ GW2760HM-nél ki lehetne emelni, hogy PWM mentes.... de akinek nem kell a HDMI (ott a DVI, egy 500 Ft-os átalakító megoldja, ha mégis szükséges lenne), a hangszóró, és beéri kicsit vastagabb kávával, az jó 15.000 Ft-ot spórolhat a sima GW2760-al.
A mini projinál: "zajra sem lesz különösebb panaszunk"... az adatlap szerint 32 dB magas fényerőn, azért az nem éppen csendes szerintem.
-
ezekért a műbőr "sz@rokért" ennyi pénzt elkérni... az enyém bőr, és full fémvázas, 150 kilóig bír és így volt 47.000.
-
mekker
őstag
Hát az alsóbb kategóriás Sennheiser fülesek nem túl jó ár-érték arányúak, a fülhallgatós topikban nem nagyon ajánlják a CX-eket. 7000Ft már ésszerűbb, mint a 11000, de azt sem mondom hogy nem találsz jobbat ennyiért.
(Nekem csak egy olcsó HD201 fejhallgatóm van Sennheiser, de az ára ellenére is (5000Ft) megbántam a vételt. Inkább a felsőbb kategóriákban vannak jelen jó termékekkel.)A székhez: ennyiért már lehetne rajta legalább egy fingluk és izzadságelvezető csatorna is.
-
IG55
senior tag
Az Edimax Wifi konnektorhoz hasonló Windows Phone-nal is vezérelhető alternatívát tud valaki?
-
törölt tag
válasz
Ricardo128 #5 üzenetére
én inkább elmennék egy bontóba ülésért és tákolnék hozzá valami talpat.
-
Ricardo128
senior tag
Én olyan fukar vagyok, hogy ha lenne 60-90 ezer forintom, akkor is a gépre költeném. Ha nagyon milliomos lennék, akkor lenne ilyen székem, elég beteg az is, hogy nem kevesen hajlandók kifizetni érte ennyit. Oké, biztos jó lehet, meg minden, de szerintem annyira azért mégsem. Ez azoknak való akik napi 26 órát töltenek a gép előtt.
-
Unlimited
aktív tag
Azzal a SENNHEISER CX 685 fülhallgatóval van valakinek tapasztalata? Hogy szól? Milyen kényelmes, stb.
Megköszönném, ha valaki írna róla. Tönkre ment az enyém, ezt néztem ki helyette, de félek látatlanba megvenni, hátha egy sapka szart nem ér. -
gerii
addikt
Jól néz ki az a router, elég Cylon-os
-
Enton
addikt
És a mikulás már le is van ejtve???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest