- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Azon kívül, hogy ~6x drágább, éppen annyira "igazi" Amiga, mint a "Mini".
Sőt, utóbbi legalább hasonlít az eredeti gépre, és az elnevezésében is liszenszelt.
(Persze "retro-fanatikusként" én szívesen megvenném a "Vampire" csomagot is; de maximum a "Mini" áráért.)
Jók ezek a kis "Mini" masinák; én a C64 kivételével mindegyiket megvásároltam.
Sajnos a "retro" gépek és szoftverek világa (legalábis itthon) nagyon rossz irányba ment el! Épeszű és/vagy nem multimilliomos felhasználó már nem tud, és nem is akar szoftvereket gyűjteni a régi gépekhez.
Egy ilyen "Mini" emulátorral legalább egy jó darabig garantált a szórakozás (a több tucat telepített játéknak köszönhetően), egyúttal a "fizikai matériák" iránt érzett gyűjtőszenvedélyét is kielégítheti vele az ember.
Ráadásul az összes modern televízióra problémamentesen, könnyedén lehet csatlakoztatni. Amit a régi számítógépekről és konzolokról sajnos már nem lehet elmondani!
-
azka79
aktív tag
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Amiga Fan vagyok, de ez a mini is megvan, habár asztali dísznek használom mert napi használatra be van állitva egy pöcre röfre induló A1200 turbóval
Új hozzászólás Aktív témák
ph Székekből, monitorokból és mikrofonokból nincs hiány, de azért egerek, dokkoló és egy nosztalgikus hangulatú eszköz is került cikkünkbe.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest