Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Én csak azon nevettem ,hogy azt hiszed aki win7-et használ az sötét ,és nem akar váltani.
Tévedsz, Van a gépemen win10-is ,és napi 2-3 win10 telepitést /matatást sem úszok meg.
Hogy a telepítések miért nem mennek az passz.. A céges notim az nap mint nap leszed valami fasyságot... vagy kikapcsolásnál lep meg valamit... az asztali gép meg csak ritkán... mind2 ugyan az a win10 van ,mind2 professionál kulcsal....
Amin meg privátba dolgozok az meg LTS-c... na ott csend van max hetente -kéthetente van valami ,hál isten... Itthonra meg jó nekem a win7 is
Semmi kedvem itthon is matatni a géppel... bekapcsolom és megy... mint a munkába járó motorom... az is arra tök jó ,hogy á-ből elvisz b-be...Hogy te otthon , meg a ismik közt mit tapasztalsz az nem mérvadó... az egy elszeparált rész... gyere be egy szervizbe és nézd meg a behozott gépek ,hogy és mivel vannak telepítgetve... na az egy valós kép ..
-
"Ha hiba van, akkor a frissítéseket általában visszafogják addig, amíg a kritikus dolgokat kijavítják.
Ma is megvolt a humorbomba ..."Képben kell lenni a dolgokkal. A Win7 felhasználók, mivel nem használnak Win10-et, ezért fogalmuk sincs, hogy mi hogy történik. Kizárólag netről tájékozódni meg egyenlő az öntökönlövéssel, hiszen tudjuk, hogy az interneten található dolgok 85%-a nem igaz."
Ez már csak a ráadás....
Komolyan el is hiszed amit írsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest