Hirdetés
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR01DMAN
aktív tag
Épp ma hozta meg a futár az EVO alap verzióját, ami nevében annyiban különbözik, hogy nincsen benne EVO felirat. Úgy tudom sokban nem tér el a két verzió egymástól, csak pár dolog ami elhanyagolható, mint például a vezetéken elhelyezett hangerőszabályzó, némító kialakítása (Ez az alap verziónál első ránézésre elég gagyinak tűnik, sehol semmi feirat, hogy milyen irányban történjen a némítás, hangosítás, halkítsás. Ez a legérzékenyebb pont számomra). Amiben még különböznek, azok a sötétített aluminium csíkok a fejhallgató két oldalán, ami az alap verziónál alumínium színű, (Ez nekem picit jobban is tetszik, mint a sötétített, dehát szokták mondani ahány ház annyi szokás). Az EVO textil bevonatú fülpárnákat kapott, az alap verzió, pedig műbőrt (Műbőr bevonatú volt az előző fejesem is engem ez sohasem zavart). Az alap verziónál nincsenek beépítve világító LED-ek, ami nem oszt nem szoroz a működésben és a hangzásban. Az alap verzió jack dugós kivitelű, az EVO pedig USB-s. Személyes tapasztalatom nincsen ezzel kapcsolatban, csak azt tudom mondani, hogy ismerősöm egyfolytába szidja a HP Premium fejesét az USB-s kiakakítás miatt. Első benyomásom a felpróbálás után nagyon kellemes, jól illeszkedik, kényelmes, átlagos méretűnek mondható fülemet nem nyomja. Azt kell, hogy mondjam a Genius HS-G500V gamer fejes után, ez megváltás minden tekintetben. Hangzás nagyon jó, szép lágy mélye van, nem mondható túl hangosnak, ami nem is baj, inkább szóljon tisztán, szépen és ne dobhártya szaggató módon. A mikrofon mindkét verziónál ugyanaz, elég rövidke nem ér el a számig (Ezt csinálhatták volna picit hosszabbra), de a beszéd érthetőségében ez nem befolyásol semmit. Árban az EVO és az alap verzió között 2300Ft különbség van. Az EVO nekem picit már drága, de ezzel nem akarok sekit sem lebeszélni a vásárlásról, mindenki döntsön maga, hogy mi, mennyit ér meg. A Genius HS-G500V fejes mindennapos használat mellett picivel tovább bírta mint 2 év, ami szerintem nem hosszú idő (Azt hozzáteszem nem szoktam gyilkolni semmit, a végére a hangerő szabályzó és a bal oldali hangszóró kontakthibás lett). Nagyon remélem, hogy ez a Hama tovább fogja bírni a Genius-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Apple MacBook
- Formula-1
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest