Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit csúszott a dolog megint, de akkor most mikor jön a folytatás?
Mod: jah folytatódik végre.
-
válasz
kercelece
üzenetére
Igen, de nem baj, hogy feltettem, mert most még többet megtudhattunk róla. Mondjuk azt, hogy ha feltörik a cuccot, akkor a költségeket rám terhelik.
Persze ez egy érdekes dolog lenne, mert igen hosszú ideig eltarthat a visszafejtés, amennyiben megfelelő eszközöket használt az ember.
Mindegy is, mert oly kevesen voltunk, hogy alig volt kérdés, nekem meg csak ez jutott eszembe.
-
Egyébként akkor most vissza is lehet nézni őket? Mert felnéztem a myshowroom oldalára is, de csak pillanatképeket nézegethetek meg a csevegést, legalábbis úgy látom.
-
Na ez jó volt azért. Örülök, hogy beleszólhattam a beszélgetés menetébe.

Némileg azért kivesézték a kérdést, ennek örülök.
Holnap is lehet kérdezősködni? -
Ha az én számítógépemet lefoglalják alapos gyanú miatt, viszont én levédtem a merevlemez tartalmát úgy, hogy csak én magam tudom feloldani, hogy olvasható legyen, akkor mennyi jogom van nekem visszatartani az információt?
Illetve, ha feltudják törni a tartalmat nélkülem, ugyancsak milyen jogaim vannak ilyenkor, ér-e valamilyen sérelem?
Adott esetben ha a gépemen tárolok másokról személyes adatokat, mennyire jogos azokat felhasználni ellenük? -
Ez jó, hogy most elmondják, hogyan derítették föl a bűnűzőket, de mi akadályozza meg, hogy legközelebb ne vigyenek magukkal mobiltelefont mások?
De filmekben gyakran láthatjuk, hogy álnéven vásárolt telefonokat is dobálgatnak el a kukába, mikor már veszélyeztetheti az "akciót".
Különböző Proxy szervereket használva pedig nem kikerülhető könnyen az elhangzott honlapos látogatás IP cím alapján? -
Figyeljünk akkor és kérdezzünk, tök buli. Gondolom erről a fórumról beszélnek.

-
Hát, nagyon izgalmas volt eddig, akkor fél ötkor visszanézek.
Ez a chat viszont elég béna, nem a legújabb üziket mutatja, hanem görgetni kell mindig, idegesítő kicsit. -
Ez tényleg tök király. Van is mit néznem most akkor.

Viszont a chat nálam sem jó úgy, hogy ha beírok az nem jelenik meg.
Mod: na jó működik, de csak IE-vel, Operával nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő