Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Hol közlik? Én még egy árva e-mailt sem kaptam tőlük, de még a főoldalukon se látok semmilyen közleményt. Ha barátom nem hívja fel a figyelmemet egy Hír24-es cikkore egyik nap, hogy feltörték a Steam-et. Nem jövök fel ide a Gamepod ezen cikkét se megnézni, mert nem tudom, hogy ez az eset megtörtént.

-
válasz
sniper elite
üzenetére
A Sony sokkal nagyobb cég, és azt is meghekkelték.
-
wednesday
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Lehet, nagyobb eséllyel nyersz lottón, mint, hogy a számládról lopjanak.
1. Egyáltalán nem biztos, hogy hozzáfértek az adatokhoz.
2. A banki adatok azok titkosítva voltak, tehát fel kell törni mindenképp. Mire ezt megteszik (feltéve, hogy a tieddel kezdik elsőnek) 2042-ben talán sikerül. Addigra már 60x kellett kártyát cserélni. Sőt már nem is kártya lesz, hanem retinából olvassák ki a banki adatokat. Akkor majd elég lesz szemet cserélni.
3. Még ha nem is lennének titkosak elég lenne csak mindig bepötyögni a számokat a vásárláshoz, akkor is kicsi az esély, hogy a tiédet kiválasszák a több millióból, még ha több ezer kártya adattal meg is teszik.
Mellesleg ennek nyoma van, mikor hol vásároltak vele. Szóval minél többel megteszik, annál könnyebb a rendőrségnek a nyomukra lelniük.Szóval szerintem is érdemes megvárni, pláne, ha már januárban lejár.

-
Воланд
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
regisztraltal egyaltalan forumra?
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
Még valami, érdemes kérni Internetkártyát, nekem nem volt, mert úgy voltam vele jó ez is, de ilyenkor mégse az.
Sokkal biztonságosabb megoldás... -
válasz
sniper elite
üzenetére
Képzeld te csinálod itt a királydrámát.

Hívd fel a bankodat, majd ők megmondják.
Akinek van egy kis sütnivalója nem használ olyan bankkártyát közvetlenül amin a család vagyona van.Egyébként meg vedd le a vásárlási limitet 100Ft-ra.
Kérjél sms értesítőt.Ha nagyon pánikolsz tiltasd le a kártyát.
Legközelebb meg ne kérd el apu kártyáját.

-
CocooN-z
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Éppen ezért az a megoldás mint Keldor Papa-nak is javaslata, hogy ha tényleg 4K akkor kérsz egy új kártyát, ennyit nekem is megér, mintsem hogy idegeskedjek rajta. Nem másokkal kell paprikásodni, tudom hogy zavar, és frusztráló, mert nekem is main kártyám, és az accom se pici.
Türelem Tornaterem
#175: Post Time-ban énis idegeskedtem, de ahogy kidumáltuk topikban, annyira már nem vagyok az, s.elite-t se kell ezért megkövezni, totál megértem őt is.
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Ne mondd már, hogy nekünk kéne megmondani, hogy mit kéne csinálnod. Te tényleg túldramatizálod az egészet. Ha ennyire félsz, miért nem tiltod le a kártyádat, amivel Steam-en fizettél?
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
Tiltsd le a kártyákat és kész, én is ezt tettem. 4000Ft nem vág földhöz, hogy jöjjön új. Inkább ez, mint a bizonytalanság, szerintem jobb a megelőzés.
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Ugyanabban a cipőben vagyok.
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Ha érdekelne a téma és elolvastad volna a topicot, rájönnél, hogy sacc/kb. 0 félnivalód van.

-
válasz
sniper elite
üzenetére
Csak egy dolog segít. Fűszoknyát húzol, és kántálva táncolsz a szoba közpére húzott számítógép körül!
-
Djuree
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
semmit nem kell tenni. ps3 adatokat is feltörték, bankkártya adatok rajta, nem történt semmi. ráadásul ott elismerten megszerezték az adatokat, míg itt nem valószínű. akkor lehet gond ha hitelkártyád van. szaros bankkártyákkal nem éri meg nekik szarakodni, nagy a kockázat benne, a hitelkártya korlátlan pénz, majdnem nuku kockázattal.
-
ddekany
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Nincs sehol közölve, hogy pontosan mihez fértek hozzá, és milyen módon kódolt formában? Akkor lehetne erre választ találni. Ha valami értelmesen hash-elt kártyakódot nyultak le, és az ellenőrző kódot sem tárolták le (CVC vagy mi), akkor nem sok esélyük van a betörőknek, kb valószínűbb, hogy holnap elüt a busz mint hogy kiraboljanak.
-
CocooN-z
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Én cserélem ha nem túl drága, ha meg az, akkor átutalom a manit offline számlára, és laposkúszás egy kis ideig
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Creality Nebula Camera
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sokkal biztonságosabb megoldás...