- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wednesday őstag Lehet rosszul tudom, de a Sony még a banki adatokat se titkosította. Nem valami ilyesmi volt? De még ott se hallottam később pénz lopásos ügyekről. A Steam-en meg elvileg titkosítottak is. Tehát fel kell törni őket először, aminek az ideje alatt többször cserélünk lejárt kártyát. 
- 

wednesday őstag válasz  sniper elite

üzenetére sniper elite

üzenetéreLehet, nagyobb eséllyel nyersz lottón, mint, hogy a számládról lopjanak. 1. Egyáltalán nem biztos, hogy hozzáfértek az adatokhoz. 2. A banki adatok azok titkosítva voltak, tehát fel kell törni mindenképp. Mire ezt megteszik (feltéve, hogy a tieddel kezdik elsőnek) 2042-ben talán sikerül. Addigra már 60x kellett kártyát cserélni. Sőt már nem is kártya lesz, hanem retinából olvassák ki a banki adatokat. Akkor majd elég lesz szemet cserélni. 3. Még ha nem is lennének titkosak elég lenne csak mindig bepötyögni a számokat a vásárláshoz, akkor is kicsi az esély, hogy a tiédet kiválasszák a több millióból, még ha több ezer kártya adattal meg is teszik. 
 Mellesleg ennek nyoma van, mikor hol vásároltak vele. Szóval minél többel megteszik, annál könnyebb a rendőrségnek a nyomukra lelniük.Szóval szerintem is érdemes megvárni, pláne, ha már januárban lejár.  
- 

wednesday őstag válasz  goodboy007

üzenetére goodboy007

üzenetéreAkkor úgy tűnik a bajhoz fórumosnak kell lenni, hogy az embernek legyen mitől tartania. 
- 

wednesday őstag válasz  FehérHolló

üzenetére FehérHolló

üzenetéreAkkor ezt szerencsésebben is lehetne közölni. Ha van egy kis hisztéria még a teljesen egyértelmű dolgokat is meg szokták többször erősíteni. Nem tárolunk fontos adatokat stb... Más: Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, de én feleslegesnek tartom most rohanni cserélni a kártyákat több ezer pénzért (persze erősen függ a számlán lévő vagyontól). 
 Lehet elég csak blokkolni az internetes vásárlást is. És közel sem biztos, hogy megszereztek adatok a több millió ember közül.Ha meg mégis és 4 havonta lesz betörés én nem fogok 4 havonta kártyát cserélni. 
- 

wednesday őstag válasz  FehérHolló

üzenetére FehérHolló

üzenetéreAkkor most mire fel mondta Gabe, hogy figyelje mindenki a számlája tranzakcióit? goodboy007: Ezzel egyetértek. Hitelkártya adatok egy idegen féltől csak akkor kellenek ha lopni akarok, vagy visszaélni. Mégis mi másra lehet használni még? 
 Ráadásul vörös posztó tényleg a hackereknek, hogy van miért betörni.
- 

wednesday őstag Remélem ebből nem lesz baj.  1. Én mondjuk nem mentem soha a bankkártya adatokat (tehát ha nincs engedélyezve a tárolás és mégis megszerzik, akkor Steam még is csak tárolja, és akkor nem a hackerek a legnagyobb csalók ebben a történetben.) 2. Fórumra soha nem jelentkeztem be, nem is használtam sose. Most fene tudja mit törtek fel és min keresztül. 3. A több millió felhasználó között kishalnak számítok, csak nem figyel fel senki arra a 700Ft-ra ami már hónapok óta ott van a számlán.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)