Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
wednesday #390 üzenetére
Persze tisztában vagyok ezzel, csak amikor a hír megjelent akkor kaptam fel a vizet, mert nem kevés pénzt költöttem már játékokra náluk erre közlik, hogy bocsika de jobb ha vigyázol mert feltörtek minket. Ráadásul azért bankkártya adatokat legféltettebb dologként kell kezelni szerintem, ez eléggé furcsa, hogy egy ekkora céget így megtudnak hekkelni. De reménykedem abban, hogy tényleg most már 1,5 hónapig nem lesz semmi gáz és nem fognak jogosulatlanul lehívni pénzt, januárban aztán annyit hívhatnak le amennyit akarnak
-
FehérHolló
veterán
válasz
wednesday #40 üzenetére
Ha hozzáférsz több millió kártyaadathoz, akkor összességében pár kártya hitelesítését is el fogod találni véletlenszerűen, bár egyenként erre nagyon kicsi az esélyed.
Ez a figyelmeztetés annak a pár embernek szól, hogy jogilag korrekt legyen a kríziskezelés. (Persze nem tudja, hogy ki az a pár, ezért broadcastol.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest