Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.
Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).
big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest