- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.
Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).
big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest