Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Erre gondolok: [link], ahol pl. a kocsinál szinte 100%-osan C. (F-35-ös tuti, hogy sokkal több, mint amit feltüntettek ott, és a Boeing is tuti, hogy több). Gyanús lett nekem ez a lista.
(#31) Cathfaern: Erre nem gondoltam. Vélhetően az is közre játszott eme nézet kialakulásához, hogy beágyazott rendszerek területén dolgozom, ahol tipikusan a pénzt a fordított kód termeli. Viszont a fejlesztéshez rengeteg script-et írunk/írtak. Másik amire felfigyeltem, hogy ha már script akkor az open source világban jobban elterjedt mint a zárt világban. Nem véletlenül jött az open gondolkodásúaktól a Perl, Phyton, PHP csak, hogy a legismertebbek közül említsek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest