Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Erre gondolok: [link], ahol pl. a kocsinál szinte 100%-osan C. (F-35-ös tuti, hogy sokkal több, mint amit feltüntettek ott, és a Boeing is tuti, hogy több). Gyanús lett nekem ez a lista.
(#31) Cathfaern: Erre nem gondoltam. Vélhetően az is közre játszott eme nézet kialakulásához, hogy beágyazott rendszerek területén dolgozom, ahol tipikusan a pénzt a fordított kód termeli. Viszont a fejlesztéshez rengeteg script-et írunk/írtak. Másik amire felfigyeltem, hogy ha már script akkor az open source világban jobban elterjedt mint a zárt világban. Nem véletlenül jött az open gondolkodásúaktól a Perl, Phyton, PHP csak, hogy a legismertebbek közül említsek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest