Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Erre gondolok: [link], ahol pl. a kocsinál szinte 100%-osan C. (F-35-ös tuti, hogy sokkal több, mint amit feltüntettek ott, és a Boeing is tuti, hogy több). Gyanús lett nekem ez a lista.
(#31) Cathfaern: Erre nem gondoltam. Vélhetően az is közre játszott eme nézet kialakulásához, hogy beágyazott rendszerek területén dolgozom, ahol tipikusan a pénzt a fordított kód termeli. Viszont a fejlesztéshez rengeteg script-et írunk/írtak. Másik amire felfigyeltem, hogy ha már script akkor az open source világban jobban elterjedt mint a zárt világban. Nem véletlenül jött az open gondolkodásúaktól a Perl, Phyton, PHP csak, hogy a legismertebbek közül említsek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest