Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Erre gondolok: [link], ahol pl. a kocsinál szinte 100%-osan C. (F-35-ös tuti, hogy sokkal több, mint amit feltüntettek ott, és a Boeing is tuti, hogy több). Gyanús lett nekem ez a lista.
(#31) Cathfaern: Erre nem gondoltam. Vélhetően az is közre játszott eme nézet kialakulásához, hogy beágyazott rendszerek területén dolgozom, ahol tipikusan a pénzt a fordított kód termeli. Viszont a fejlesztéshez rengeteg script-et írunk/írtak. Másik amire felfigyeltem, hogy ha már script akkor az open source világban jobban elterjedt mint a zárt világban. Nem véletlenül jött az open gondolkodásúaktól a Perl, Phyton, PHP csak, hogy a legismertebbek közül említsek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest