Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Kékes525 #173 üzenetére

Akkor majd én: Kövér azt mondta, hogy a lányainknak kellene unokákat szülniük nekünk - vagyis a leendő nagypapáknak. Teljesen helyén van ez a mondat.

törölt tag

válasz emvy #128 üzenetére

Nem hiszem, hogy bárki is legitimmé tenné egy nő megerőszakolását itt a topikban csak azért, mert az áldozat úgy öltözik, ahogy. Ez alól nincs mentség, bestiális dolog és kész.

Viszont azokat a nőket sem értem, akik egy szál semmiben pattannak ki az utcára, aztán jól megsértődnek, amikor valami prosztó nyáladzva méregeti, vagy akár be is szólnak neki, hogy de megdugnálak, szivi. Az ilyen, kihívó öltözködés értelemszerűen ezt váltja ki az alacsonyabb értelmi szinttel megáldott férfitársainkból, szóval tényleg nem tudom, hogy a mini-miniszoknyás, mély dekoltázsos topokban rohangáló nőcik ilyenkor mégis, mire számítanak a megszólások és kieső szemek helyett...

törölt tag

A 101-es és 102-es hozzászólás logikai vagy érzelmi megfontolásokból lett törölve?

törölt tag

válasz #56573440 #60 üzenetére

Én csak magamból és a közvetlen munka környezetemből tudok kiindulni. Soha az életben nem irigykedtem másra. Sem kocsira, sem fizetésre, sem nőre. Az irigy emberek roppant boldogtalanok lehetnek. A mi társaságunk egész jól kijön egymással, nincsenek ilyen harcok meg csaták. Na jó, jut eszembe, hogy azért ez nem teljesen igaz, van két férfi, akik évek óta finoman fúrják egymást, mert azt hiszik, hogy így tudják legitimálni a saját munkájukat, de ők egyszerűen kicsinyesek és ostobák. Nem tudom, én soha nem éreztem, hogy vetélkednem kellene egy férfival. Utoljára kb. 20 évvel ezelőtt volt ilyen, egy discóban egy csajtól megkérdeztük egy haverommal, hogy melyikünkkel feküdne le. Elvittem a spinét. :D De fontosabb dolgokban sosem volt konfrontációm a munkatársaimmal.

törölt tag

válasz Dr. Akula #51 üzenetére

Csatlakozom ehhez a megállapításhoz.

Arról persze senki nem beszél, hogy mi van akkor, ha egy nő úgymond „hatalmat” kap, és előfordul, hogy éppenséggel női dolgozók felettesévé válik. És itt jönnek a kiirthatatlan ösztönök, amiket nagyon jól sikerült megfigyelnem. A nők egymásban szinte mindig vetélytársat látnak, még akkor is, ha nincs a közelben férfi „préda”. Egyszerűen úgy vannak beállítva, hogy zavarja őket, ha a másik csinosabb, jobb cuccokan jár, vagy teszem azt, okosabb, más a karaktere, stb.

Zavarja őket, és ha az egyiküknek lehetősége nyílik arra, hogy irányítsa, felügyelje a másik munkáját, akkor bizony kompenzálni fog, primitív módon „bosszút állni”, és egyfolytában érezteti majd, hogy márpedig ő a felsőbbrendű. A nők sokkal ádázabb ellenfelei egymásnak, mint a férfiak. Gátlás nélkül tehetnek egymásnak keresztbe, szívhatják egymás vérét, és úgy általában tehetik pokollá a másik életét a munkahelyen. Nem egyszer láttam gyilkos női pillantásokat, amikor egy nyilvánvalóan csinosabb nő tűnt fel a színen. Sokszor, heti szinten. Egyszerűen végletesen irigyek tudnak lenni a másikra, ez kétségbevonhatatlan tény.

A férfiak körében ez messze nem így működik, mi nem megyünk egymás agyára pusztán azért, mert Ferike jobban néz ki, mint Józsika. A nőknél viszont komoly, akár lappangó, fű alatti ellenségeskedésekhez, konfrontációkhoz vezethet ez az egyébként munkahely, munkavégzés szempontjából mellékes körülmény. Ebből fakadóan sem jó, ha egy nő kerül vezetői pozícióba.

Tegyük fel, hogy a roppant agilis, de kissé molett és jellegtelen, egyszer-talán-gyereket-szülök-aztán-végleg-ráhízok-20-kilót Ágika kap egy osztályvezetői helyet, és alatta beosztva ott van a kevésbé határozott, viszont férfiak kedvence, csinibini-csiribiri Julika. Na most innentől kezdve Julika szét lesz szivatva, ez szinte holtbiztos. Mert karcsúbb, mert a férfiak inkább benne látják a nőt, mint a háta mögött Ursulának becézett Ágikában. És ez Ágikát sérti, rontja az önbecsülését (ha van neki még olyan), és akármennyire nem látják benne a férfiak a nemiséget, mégis nő módjára fog hozzáállni ehhez az egészhez és addig nem nyugszik, amíg Julika ki nem készül, és/vagy el nem hagyja a terepet.

A jó női vezető elképzelés egy alaptalan legenda, nincs ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés