- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#06658560 #196 üzenetére
A megközelítés nagyon jó, neked menni fog egyedül is, esetleg segítsek megérteni, hogy a saját tapasztalataim azok az enyémek? Megint más kérdés ismerősöktől mit hallok ilyen témában...de ezt. Ez nem statisztika, de úgy látom neked nem megy egyedül hogy megértsd..majd egyszer talán összejön.
Egyébiránt homályosíts már fel, milyen statisztikát lehetne erről felállítani? Mert akárki méri a végzést kénytelen lenne szubjektíven ítélni, mivel nyilván nem lehet rálátása mindenre. Tehát irracionális lenne a végeredmény. És nagyon kár ezen rugózni, nagyon régen egy nő mondta nekem hogy akinek (I) van a lába közt egy se normális..ő már csak tudjaMásképp működnek, mi is. Van aki tudja szabályozni, van aki nem...nyilván nem robotok vagyunk, hogy mindig csak racionálisan döntsünk, nekem se megy mindig.
-
válasz
#06658560 #196 üzenetére
... ami egyebkent akar eleg is lehetne, ha reprezentativ minta lenne, dehat nem az.
En mar tobb tizezer emberrel talalkoztam, es nagyreszuk feher, europai. Majdnem mindenkinek volt mit ennie, es normalis ruhakban jar. Ebbol fakadoan biztos vagyok benne, hogy a vilagon majdnem mindenki europai, feher, es nem nyomorog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest