- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
A megközelítés nagyon jó, neked menni fog egyedül is, esetleg segítsek megérteni, hogy a saját tapasztalataim azok az enyémek? Megint más kérdés ismerősöktől mit hallok ilyen témában...de ezt. Ez nem statisztika, de úgy látom neked nem megy egyedül hogy megértsd..majd egyszer talán összejön.
Egyébiránt homályosíts már fel, milyen statisztikát lehetne erről felállítani? Mert akárki méri a végzést kénytelen lenne szubjektíven ítélni, mivel nyilván nem lehet rálátása mindenre. Tehát irracionális lenne a végeredmény. És nagyon kár ezen rugózni, nagyon régen egy nő mondta nekem hogy akinek (I) van a lába közt egy se normális..ő már csak tudja
Másképp működnek, mi is. Van aki tudja szabályozni, van aki nem...nyilván nem robotok vagyunk, hogy mindig csak racionálisan döntsünk, nekem se megy mindig. -
válasz
üzenetére
... ami egyebkent akar eleg is lehetne, ha reprezentativ minta lenne, dehat nem az.
En mar tobb tizezer emberrel talalkoztam, es nagyreszuk feher, europai. Majdnem mindenkinek volt mit ennie, es normalis ruhakban jar. Ebbol fakadoan biztos vagyok benne, hogy a vilagon majdnem mindenki europai, feher, es nem nyomorog.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másképp működnek, mi is. Van aki tudja szabályozni, van aki nem...nyilván nem robotok vagyunk, hogy mindig csak racionálisan döntsünk, nekem se megy mindig.