Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Cégek se nagyon akarják, hogy jobb legyen az oktatás. Amikor én jártam egyetemre jöttek prezentációt tartani, de csak a cégüket reklámozták. Semmi együttműködés azért, hogy aki kijön onnan legyen is munkaképes.
Az egész egyetem arra megy, hogy legyen egy papírom. Amikor elmegyek egy állásinterjúra nem számít hol tanultam, hanem az számít mennyit tudok. Milyen saját projekteket csináltam, magamtól mennyi tapasztalatot gyűjtöttem.
Van ahol ezt már egy szinttel tovább viszik tudván, hogy nem elég amit tudsz. Az számít, hogy a személyiséged beleillik-e a cég profiljába. Ha ez megvan felvesznek és megtanítják a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest