Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest