Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én amikor legutóbb még everestet néztem a próbaidős változatban egy pár dolog lockolva volt.
A jelenlegi 30 napos próbaváltozat teljes, vagy az is korlátozott?Igaziból szökőévente lenne szükségem a funkciókra, nekem a próbaváltozat tökéletesen megtenné.
Az everest egy régebbi változatához van kulcsom(ingyen osztották
)
De ha az aida64 trial fullos, akkor inkább azt veszem elő a jövőben. -
MaUser
addikt
Hopsz egy jó példa eszembe jutott, ami egy USB kártyaolvasó vételétől mentett meg. Van egy két éves Brando USB kártyaolvasóm. Elég jó cucc, mivel képes teljes sebességgel másolni Ultra II-as CF-emről is. Win7 alatt nem ment ma, mivel nem talált hozzá drivert a rendszer és device id-t sem volt hajlandó hozzá mutatni. Aida szépen megmondta, hogy egy Realtek vezérlő van benne -> Realtek oldaláról drivert leszedtem és használhatom tovább a kártyaolvasót és nem kell a fényképezőgépről lassan másolgatni.
-
-
válasz
Plazmacucci #46 üzenetére
Nem a véleményeddel, pusztán a lenéző stílusoddal van baj!
-
Már ne is haragudj de én nem kötöttem bele senkibe
Az én véleményem az én véleményem, pusztán megpróbálom megvédeni, és elmagyarázni, hogy mit miért gondolok. Aki meg van annyira intelligens, hogy megérti és elfogadja, annak semmi baja ezzel. Ahogy Te is látod...
És ha visszaolvasol, láthatod, hogy az első kommentemben pusztán annyit kérdeztem, hogy ezért az árért mit tud, erre egyesek itt marhára felháborodtak -
-
old-dog
aktív tag
válasz
Plazmacucci #41 üzenetére
Te úgy néz ki nem tiszteled mások munkáját és azokat sem, akik pénzt adnak érte. Fiery alias M.Tamás órási munkát és időt szentelt erre a programba. Csak büszkék lehetünk rá, hiszen itt is válaszol még Neked is, aki magasról tesz arra aki a fejlettebb tudású , nem free verziót használja. A " Te fajtád" kifejezés pedig megérne Neked egy moderátori figyelmeztetést.
-
Fiery
veterán
válasz
Plazmacucci #41 üzenetére
Az AIDA16 es AIDA32 is ingyenes volt, az EVEREST elso verzioibol is volt "herelt", ingyenes valtozat. De ezeknek a regi verzioknak, regi szoftvereknek a kepessegeit sokszorosan felulmulja az AIDA64 -- azon az aron, hogy tobbe nem ingyenes.
-
Fiery
veterán
HWiNFO32, PC Wizard, SIV, CPU-Z, HWMonitor. Egyik sem olyan funkciogazdag es olyan preciz, mint az AIDA64, de teny, hogy legalabb penzt nem kell fizetni ertuk. Szerencsere sokan vannak olyanok, akik fizetnek azert, hogy megkapjak az elerheto legjobb megoldast, es nem elegszenek egy "cheapo" alternativaval
-
-
dystopia
tag
Régebben használtam hobbi célra ilyen progikat, szerintem ennek valamelyik elődjét is, ha volt ingyenes verziója (ha nem, akkor keverem valamivel), és szuper volt. De fizetni nem fogok érte, trial-t pedig elvből nem használok, utána csak a probléma van vele, és a szerző sem erre találta ki (hiszen előre tudom, hogy nem fogom megvenni). Szóval mi ennek a proginak a legjobb ingyenes alternatívája? CPU-Z-t nyilván ismerem és használom, de annál többet tudót is használnék néha.
-
válasz
Plazmacucci #38 üzenetére
"Én is használtam Aida32-t, nem ellene vagyok, csak pusztán pénzt nem adnék érte"
Kinevetteted magad, ember! Ha nem kérnek érte pénzt, szerinted miből fejlesztik? Terem az interneten?
-
Nem értem, most azért mert a többségnek nem tetszik, szerintem még szabad véleményt nyilvánítani. Ráadásul nem azt írtam, hogy ez egy fos-szar
Én is használtam Aida32-t, nem ellene vagyok, csak pusztán pénzt nem adnék érte, ami ahogy mondod az én véleménye. Ezzel szerintem nincs gond
-
Fiery
veterán
válasz
Plazmacucci #36 üzenetére
Engem speciel nem haborit fel, amit irsz, csak legalabbis furcsanak talalom. En sem megyek be minden topicba fikazni, ahol olyan termekrol van szo, amire semmi szuksegem. No meg aztan, SZVSZ nem sokat jelent az, hogy nekem szemely szerint mire van szuksegem, hiszen attol me'g, hogy en valamit haszontalannak vagy feleslegesnek talalok, konnyen lehet, hogy erosen kisebbsegben vagyok ezzel a velemenyemmel
Itt a Prohardver forumon sokszazan hasznaljak az Everest-et ill. az AIDA64-et, ki nap mint nap, masok ritkabban. Ha abszolut haszontalannak talalod az AIDA64-et, ezzel a velemenyeddel itt a forumon nem feltetlenul a tobbseg velemenyet tukrozod
-
-
Fiery
veterán
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Nagyon sok utility kerul $40-be (vagy tobbe), csupan egy kozuluk az AIDA64 Extreme Edition. Nyilvan a legtobb nem termel kozvetlenul penzt, pl. ott van egy halom viruskergeto, ami 40 dollarnal is tobbe kerul evente, es egyetlen fillert sem termel a felhasznalonak.
Egyebkent ha veszel egy 5-10 millio Ft-os autot, az sem termel atlalaban kozvetlenul penzt, megis megveszed, mert kenyelmes (es/vagy gyors, es/vagy elvezetes, stb) utazni vele.
-
Már ne is haragudj, de ha Photoshoppal megcsinálok egy 3milliós munkát akkor megéri? Meg. Hogy tudsz ilyen "fasság" példát felhozni. Nem beszélve arról, hogy a kérdésem puszta kíváncsiság, mivel az olyan programok amivel nem termelnek profitot, nem szokott ennyibe kerülni, ha egyáltalán fizetős... De neked nyilván megéri kifizetni a 16ezer Forintot ezért a programért. Én kérek elnézést...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Plazmacucci #29 üzenetére
Én nem Magyarországon élek de legalább a saját terméket kellene támogatni még akkor is ha néha nem annyira éri meg, így is túl sok a külföldi szemét a polcokon, mikor a hollandoknál jártam egy ismerősöm Philips cuccot vett mire azt kérdeztem hogy miért azt? van jobb is de ő azt mondta hogy szó se lehet másról mert ez hazai termék, ráadásul azt hiszem Koreában gyártották.
-
Lenry
félisten
válasz
a Windows megér valakinek ennyi pénzt? hisz semmire se jó önmagában.
a Photoshop megér valakinek akármennyit? hisz csak képeket tudsz vele szerkeszteni.belegondoltál már abba, hogy vajon hány gépet is kellett építeni ahhoz az X darab benchmark eredményhez? vagy hogy legyen min kitesztelni a szoftvert, vagy...
áh baze hogy tudsz ilyen fasságot kérdezni?
-
MaUser
addikt
válasz
Ha ki tudod használni a három gépes licence-t, az évi 16.000/3/3=1800Ft. Ennyiért lassan nem lehet fagyizni egy jót a barátnővel.
Egyébként a sima felhasználónak pont arra való, amit te is írsz. Én arra használom, hogy ellenőrizzem, hogy a túlhajtás valóban megy-e (giga bios néha visszaáll alapra), ha a win nem ismer fel egy eszközt, akkor megtudjam annak pontos típusát, anélkül, hogy hardware id és device id után kéne túrnom a netet, stb.
-
Ez valakinek megér ennyi pénzt?
Azon kívül, hogy megnézem a gépemben a cumókat, és bencsmarkolok, mire jó, hogy ennyibe kerül?
-
Fiery
veterán
Az Engineer Edition teljesen masrol szol, es van az AIDA64-bol is. Az Engineer Edition a cegek szamara keszul, es funkcionalitasaban megegyezik az AIDA64 Extreme Edition-nel.
Amirol Te beszelsz, az a telepites nelkuli futtatasi lehetoseg, es az AIDA64 minden valtozata tamogatja. Csak le kell tolteni a legutolso ZIP csomagot, kitomoriteni a pendrive-ra, majd a pendrive-rol kozvetlenul elinditani az AIDA64.EXE fajlt, beirni a termekkulcsot, beallitani amit szukseges (fomenu / Fajl / Beallitasok).
-
dchard
veterán
Nem tudom létezik-e ebből az Everesthez hasonló engineering edition, ami egyetlen exe volt és pendrive-ról lehetett közvetlenül, telepítés nélkül futtatni.
Ha még nincs ilyen, akkor jó volna egy hasonló verziót kialakítani az AIDA64-ből is. Jelenleg az utolsó Everest engineering edition-t használom jobb híján.
Dchard
-
F e Z o
veterán
Az ikonja szebb, mint az everest-é, mondjuk az már nem mai darab. Egyébként a proci támogatáson kivűl van valami változás az everesthez képest?
-
Jó látni, hogy halad a fejlesztés!
Viszont a magyar weblap hiánya egy hazai szoftvernél...
-
Tomcat
őstag
Tökéletesen telepedett az előző verzióra. Még a termékkulcsot sem kellett újra beírni.
-
DRB
senior tag
"A magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai program mostantól 64 biten érkezik, így igazán korszerű alkalmazással állunk szemben"
Már a múltkor is elmondta a fejlesztő, hogy nem 64 bites a progi, csak egy modul az benne.
-
gooool
őstag
Lefrissítettem erre az új verzióra az AIDA-t,de olyat ír ki,hogy megsérült a termékkulcs.Ezután felugrik,hogy az ön próbaideje lejárt,írja be a kulcsot vagy törölje.
Beírom,de nem lehet leokézni.Ez így nagy szívás részemről.Ötlet?
-
Probber
őstag
Jó látni, hogy gőzerővel folyik a fejlesztés, csak így tovább srácok, csak így tovább!
-
MaUser
addikt
Hmm, ez a három licenszes dolog nagyon baráti, ráadásul a három évig érvényes licensszel mindössze 16eFt az Extreme-ért elég jó ajánlat.
-
Hawk1979
őstag
Everestet jobban csípem személy szerint.
Bár azt is csak egyszer használom évente, mert tudom milyen részegységek vannak a gépemben, mert én raktam össze ezt is
Max a memória teszt ami kell néha, hogy összehasonlítsam mások gépének teljesítményével az enyém...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Befutott a kedvelt rendszerdiagnosztikai program 1.20-as verziója.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest