- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikthekippa
tag
Még jó hogy nincs pénzem ilyet venni a gyereknek.
Így baja sem lesz tőle
-
Archer
őstag
válasz
Day 'n' Nite #14 üzenetére
"bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni" - ne is mond, én teleszegeltem a falat rövid huzalszegekkel, aztán mindenfélét ráaggattam dekoráció gyanánt. Gondolhatod a szüleim mennyire örvendeztek
-
Day 'n' Nite
tag
Mekkora jó
Egyébként más (gondolom gazdagabb) országokban nagyobb probléma lehet ez.Nekem, hat éves koromban... volt a homokozó, meg az építőkocka... (Ja, meg bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni)
De mindig van egy csomó szülő, akinek csak az számít, le legyen foglalva a gyerek, mindegy, tv, számítógép, kutyafüle (nehogy má' fogalakozni kelljen vele, esetleg nevelni...)
Japánban meg biztosan ilyennel a hónuk alatt születnek.Aki császárral jön, az is csak azért, mert nem fér ki a laptop... -
ladlac
tag
Feleslegesnek érzem a hüledezést. Eddig sem kapott minden 6 éves Game Boyt ezután sem fog. Eddig is volt, aki 6 évesen már Game Boyjal játszott, ezután is lesz. A Nintendo meg mossa kezeit: "Én szóltam..." Nyilván a vásárlók elenyésző százalékát érinti.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
MK4-eztem egy darabig, de sosem néztem mit nyomok, így 50-50% volt hogy kifog nyerni
-
törölt tag
Hova züllünk... 6 éves gyerek kezébe oda nem adnám, van ennél sokkal gondolkodtatóbb játék is mint: fel, fel, jobbra, jobbra
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valószínűnek tartom, hogy ha nem lenne valóban káros a gyerekeknek a 3D, akkor a gyártók nem hangsúlyoznák ki, hogy ne használja a gyerek.
Az, hogy a fizetett 3D-s portálok mit mondanak az egy dolog. Egyelőre a felelősség a gyártón van, és ők nem vállalják fel azt, így figyelmeztetnek, hogy káros. A kutató mondhat bármit, mert nem őt veszik elől, ha a gyerekkel baj lesz. -
Spancho
senior tag
"gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam"
Inkább úgy ird hogy nem te kaptál
Akit eltalált annak csak fájhatott
Amúgy meg tényleg hülyeség ez a 3d-s cucc pöttyös labda kell a gyerekeknek nem DS -
DeathAdder
veterán
Kesz rohely ez az egesz 3D
Szemorvoshoz kell vinni a kölköt, hogy játszhasson?es aztis csak pár percig?ugyan-ugyanmar, nevetseges az egesz.Normalisak ezek?
en gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam büntetés gyanánt..és nem a ultem egesz nap egy pár colos cucc előtt ami már 6 eves koromban gyilkolja a legfontosabb érzékszervemet.. -
moli.hu
őstag
1) ez miert kerdes? a nintendo allitja, hogy tartalmaz gyerekzarat.
2) mi ez a kep?! http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS
3) van, aki egyenesen azt mondja, hogy hasznos a 3d a gyerekszemnek. -
mghltm
addikt
A látóideghártya továbbra is erős terhelésnek van kitéve, így 3D-s tartalmak esetén 30, míg hagyományos 2D-s megjelenítés mellet 60 percenként érdemes szünetet tartani.
2 oras mozifilm eseten 3 megszakitas kell?
-
^Clown
addikt
Érdekes, én erről még nem is olvastam, hogy a 3D (a jelenlegi technológiával) megjelenítők károsak a szemre.
-
elithun
őstag
Elég nagy hátrányt tud okozni ez a 3D-s technológia. Én még inkább várok vele amíg lesz egy "egészségesebb" megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat minden lehetséges eszközt bevet a szem védelmében.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest