- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Ha nem lenne ennyi fröcsögés és téves infó a hozzászólásodban meg lehetne igazad is.
Az aláírásodból ítélve rég nem használtál már WP-s telefont hosszabb ideig....így nem is értem a "nagy" tapasztalatot.
1. HERE sose volt az MS-é. Nokia azt nem adta el nekik. Sajnos a HERE-nél szerintem a végén erősebb volt a Google lobbi, így dobták a WP támogatást, lásd Waze felvásárlása.
2. "Meg ugye az APP gape is olyan dolog, hogy ha megírtak volna 100-200 világszínvonalú appot, amivel az átlag user az összes alap igényét (zenehallgatás, ebook olvasás, office, film, chat, stb)" Ezek közül mindegyikre van normális alkalmazás. Átlag usereknek meg pláne. Arról meg nem az MS tehet ha hibásan adnak ki a független fejlesztők WPre app-ot. És azt meg pláne ne akard bemagyarázni, még magadnak se, hogy iOS-re és Android-ra csak hibátlan programok léteznek. Ugyanúgy vannak rosszul megírt, hibásan működő programok. Sőt! Az appok 90%-a nem üt meg egy színvonalat.
3. Nem tudom miért kell a hardvert ide keverni. Nem sok köze van hozzá az MS-nek. Még a drivereket is a hardver gyártó biztosítja, már ha hajlandó rá. Az Atom-nál pont az volt a baj, hogy miután lecsengett a netbook őrület Intel nem fordított elég figyelmet rá, plusz volt egy nagy bakijuk. Onnantól kukázták az egészet, mert ARM ellen semmi esélyük nem volt. MS alól konkrétan eltűnt az olcsó hardver amin az x86-os rendszerüket tudnák futtatni.
4. Elég szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik, ilyen szinten általánosítani meg nem kéne. iOS sem különbözik sokban a WP-től. Max nem négyzet alakúak az ikonok. Android meg egy Windows 7 asztal. Ikonok és widgetek (gadgetek) egy háttér előtt.
5. Az UWPről meg totálisan fogalmad sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest