- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Epson nyomtatók
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
szab.tam #114 üzenetére
El ne add, elobb utobb muzeumba kerulhet szep nevtablaval
Ha igy nyomatjak a sok mobil cuccost 10 ev es mindenki ugy nez majd ra, mint anno a teremnyi gepekre.
Szerintem a sok minikutyu manias, kis ferdeszemu kocka mar most is egymast taposna egy kiallitason csak, hogy fotozhassa -
Prof
addikt
Az szep
Nekem special a Windforce tetszett legjobban ar/hofok/hang tekintetben.
En szemely szerint buntetnem a gyartokat akik ilyen hutessel kimernek adni kartyat asztali gepbe es valami szabvanyt adnek ki, aminek meg kellene felelljen a kartya a konzumer piacra. (max terheles alatti xy dB adott korulmenyek kozott), hogy rakenyszeruljenek eletkepes, nem hulladek (lasd. AMD tegla porszivo 290x) hutes kiadasara.
Kulonosen amilyen dragan adta anno az Nvidia, nem igaz, hogy nem fert bele a keretbe egy normalisabb hutes. (ugyanez igaz az AMD 290x teglara, amikor mar a dualGPU-sra terveztek normalisabb hutest)
-
Prof
addikt
Koszi a tesztet.
Jo latni , hogy az AMD eloremutato fejlesztesei, marketingje igenis ertekesebbe teszik a markahoz kapcsolodo kartyakat. Persze, ehhez hozzajarul a konzol piac iranyitotta jatekfejlesztes is hogy lelassult a jatekok hardverigenyenek novekedese 1-2 techdemo cimet leszamitva. (csak 5870, 6950/70-re modolva volt, meg 1 GB-os 7850OC volt - mindegyukkel megvoltam elegedve - kiveve a 6950-et mert refhutos volt, az 5870(Windforce) es 7850(Sapphire DualX) hangtalanok voltak)
Mutatja, hogy a 6-os szeria nem volt annyira jo eresztes.(szerintem a 4 es 5-os kulonosen jo volt)
A valosagban ugye az Nv 580-al versenyzet a 6970, mig a 480 ellenfele az 5870 volt.FullHD-n nekem szemely szerint nem hianyzik mar az AA annyira, jo lett volna anelkul is megnezni a kartyakat, szerintem valtozott volna sokat a grafikonok kepe egyes jatekoknal.
Valamint az 1GB-os 7850-s nagyon szepen muzsikal, ha valaki nem AA manias (nem fogy el a memoria)Az FPS ugye attol is fugg konkretan milyen DX effekteket valosit meg adott kartya. Ebben szerintem a 6-s AMD szeria Ultra beallitasoknal valojaban tobbet tud/dolgozik mint a 480. Ez is lehet oka a lemaradasanak tobb cimben. Ugye FPS-t a kepminosegen lehet sporolni a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hardcore café
- Óra topik
- Synology NAS
- Macska topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest