Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
a kívánságom egyértelmüsítve: GTX470 OC vs HD5850 OC
Remélem meggyőzte korábbi érvelésed TomLion-t, hogy a cikkében írt érv miatt nincs mitől félnie "Tuninggal ennek megfelelően már nem is próbálkoztam, nehogy kirepüljön a gépből, gondolva egyben a tesztkártya épségére is."
A venti valóban gyorsulna, de egy normális mértékű OC mellett nem lenne melegebb.
(ahogy itt: [link]) -
-
Gabrika
tag
a stílus maga az ember
A teszt szerkezete, elgondolása teccik, ha folytatod akkor teljes és tökéletes lesz.
Remélem nemsokára megismered annyira a 470est, hogy mered húzni, ahogy a 5850nél írtad, normális keretek között, értelmesen.
Bár szerintem e cikket döntően a CPU <-> VGA összefüggésről szól (a főcímmel ellentétben), amint nagyon szépen bemutat. A VGA teszt vetületének teljességéhez szvsz is hozzá tartozik a 470 OC.Hetek óta töprengek, vajon hogy kerülnek érzelmek ide; főleg a Fermi által kiváltottra és nem a foci bközép stílusú vörös <-> zöld esztelen fanatizmusra gondolok.
Nem tagadhatom, hogy engem befolyásol a céggel (nem a termékeivel) szemben az a féléves marketing kampány, ami szerintem nem volt őszinte, inkább hülyére vették a leendő Fermi júzereket, és bár ez sajnos a marketing jellegzetessége, mégsem tudom elfogadni.
Most hogy már független vélemények, személyes tapasztalatok után helyére került a Fermi, nevetséges és szánalmas az a túlzó ....vakítás, amit kommunikáltak ősz óta.
Tudták rég az NVnál, hogy bár gyönyörű terméket álmodtak, most a technika közbeszólt és nem az úthenger jön, hanem csak egy biztató innovatív termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest