- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
Tudja vki, hogy szeptember 17-ei megjelenési dátum idehaza éjfélt (24:00) vagy hajnalt (00:00) jelöl?
-
kulipetya
csendes tag
hát ez kötelező!!
-
Teasüti
nagyúr
Hál' Isten nekem nem lemezes változat van, így a kóddal nem kell bajlódnom.
De revoke még egy akkora f@szság...(#211) tDr1v3r
A legújabb műsora a GFWL-nak, hogy nehezen akar bejelentkezni, így volt már, hogy új játékot kezdtem véletlenül.
Aztán nem frissíti magát automatikusan. Ha hónapokkal később akartam játszani egy gyorsat, akkor azt találtam, hogy fekete képernyő és a "GTA működése leállt..." üzenet fogadott.
Sokáig nem is tudtam, hogy ez a qrva GFWL miatt van.Maga az Xbox Live és a GFWL rendszerről meg ne is beszéljünk...
Egy accountom el is veszett és nincs rá mód, hogy visszaszerezzem az elfelejtett jelszavamat, csak ha személyesen telefonálok nekik. Meg a régiós korlátozások... Ezért kellett szürke account évekkel ezelőtt, a magyar lokalizációs fiókba beregisztrált játékot meg bebuktam annó, nincs mód áthelyezésre másik fiókba. Se a fiók adatainak megváltoztatására. Szóval jah, az egész úgy szar, ahogy van. -
KisDre
senior tag
válasz
#81556480 #200 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nincsenek
TudomA korábbi részekbe is már megvolt ez.
Viszont amilyet én mondtam mondjuk, az pl a főkarakterekhez kötődik. San Andreas-ban nem tudom ki emlékszik a játék elején arra a küldire mikor be kell menni a fodrászhoz CJ-vel de akármilyen séróval-bajusszal jöttél ki, Raider így is úgy is beszólt
Legalább is amennyiszer próbáltam. Nah és mondjuk nem vett vissza semmit a játékélményből, csak kissé azt hittem hogy van olyan amire nem tesz beszólást
-
Teasüti
nagyúr
IV-ben a mai napig néha rácsodálkozom az Euphoria szépségeire, olyan npc reakciókra, amiket az évek alatt sem vettem még észre. Ha meglököd a kocsijukat teljesen természetes, hogy lereagálják.
Legrosszabb esetben fegyvert rántanak rád, másik esetben meg ki se mernek szállni. Kettő közt is van jó pár árnyalat.
Ha nem ámokfut az ember, hanem megpróbál beolvadni a játék nyújtotta környezetbe, akkor piszok részletessé válik a játék.
Igazán akkor mutatja meg milyen jól tud alkalmazkodni a játéktér a játékoshoz, amíg kicsiben csinálja a balhét.
Tehát nincs óriási káosz még, hanem csak apró stiklik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Játékmenet videó érkezett a GTA V-ből.
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest