Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hál' Isten nekem nem lemezes változat van, így a kóddal nem kell bajlódnom.
De revoke még egy akkora f@szság...(#211) tDr1v3r
A legújabb műsora a GFWL-nak, hogy nehezen akar bejelentkezni, így volt már, hogy új játékot kezdtem véletlenül.
Aztán nem frissíti magát automatikusan. Ha hónapokkal később akartam játszani egy gyorsat, akkor azt találtam, hogy fekete képernyő és a "GTA működése leállt..." üzenet fogadott.
Sokáig nem is tudtam, hogy ez a qrva GFWL miatt van.Maga az Xbox Live és a GFWL rendszerről meg ne is beszéljünk...
Egy accountom el is veszett és nincs rá mód, hogy visszaszerezzem az elfelejtett jelszavamat, csak ha személyesen telefonálok nekik. Meg a régiós korlátozások... Ezért kellett szürke account évekkel ezelőtt, a magyar lokalizációs fiókba beregisztrált játékot meg bebuktam annó, nincs mód áthelyezésre másik fiókba. Se a fiók adatainak megváltoztatására. Szóval jah, az egész úgy szar, ahogy van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Játékmenet videó érkezett a GTA V-ből.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox series kontrollerek!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest