Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
ez linuxos
-
zsoltti
senior tag
xbox one bt controller támogatás van?
-
pomorski
őstag
Na ezt letőtöm én is...
-
bostone
addikt
Azt hittem nagyobb lesz itt a csinnadratta, de ezek szerint kevesen várták ezt a játékot.
-
törölt tag
Ilyen játékból kéne még több androidra a mikrotranzakciós f*sok helyett. Nagyon jó játék! Bár az irányítást szokni kell.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sidorovich
üzenetére
tyúúú, ilyet beszerzek.. 2,5órás repcsiutakon nagy móka

bár annyit a teló nem fog bírni power nélkül, szal... kell power bank is

-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az irányításra már elég jó megoldások vannak: Rotor Riot vezetékes játékkontroller
Kapható Androidra is Type C csatlakozóval, baromi sok játék támogatja.
Én eddig 2x3 órás vonatutat GTA3-aztam végig így, nagyon élveztem. PSP-t csinál a telefonból. A mai flagshipek már nem is merülnek annyira tőle, persze a GTA-k már jópár éves játékok telefonon is, valószínűleg a legújabb játékok alatt még jobban merülnek. -
laceszgamer
addikt
Én valahogy sosem jutottam el odáig, hogy telefonon komolyabb játékkal játszani, az most mellékes, hogy mennyire kényelmes az irányítás stb, de valahogy mindig úgy voltam vele, hogy nem akartam kínozni a telefont, főleg az akkumulátorát, bár lehet, hogy ezek az akksik már jobban bírják az ilyen terheléseket huzamosabban.
-
- = Zk = -
félisten
ószom
teszem is fel Tegrára
lesz mivel szöszölni a repcsin hazafelé
-
Az a console quality nekem kicsit túlzásnak tűnik. Talán a PS3-ra gondoltak konzolként.
A PS4 nekem a kezdetekben is szebbnek tűnt, mint ez. Vagy rosszul emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest