- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Dark Archon #14 üzenetére
Ne legyünk naivak. A Cockpit elkészítésére kell 1-2-3 ember aki hetekig dolgozik rajta.
Ha ezeknek a költségét levonom, máris ennyivel beljebb vagyunk a kiadás oldalon.
Kerestek valamit ahol lehet faragni, majd jól alátámasztották maguknak/nekünk.Szerintetek miért nem szavaztatta meg a CM az oldalán, ha már arra hivatkozik hogy kevesen használják...?
Mert hogy elvileg volt ilyen törekvés, de aztán egyszer csak mégsem lett.Srácok: Nem hülyének nézünk titeket és nem rosszból mondom/juk hogy naivak vagytok, de én speciel lassan 15 éve vagyok a kereskedelemben, több nagy multinál, higgyétek el nekem, minden kamu ált, csak és kizárólag a bevétel körül forog és befektetett összeg lehető legkisebbre redukálásáról.
Így működik a kereskedelem. Ez van. Egy PR-osnak én szökő évente hiszek...könyörgöm azért van ott, hogy szépen becsomagolja nekünk az ilyen dolgokat.Nem nonprofit intézmények ezek
Én bánom, mindent onnan játszom ha lehet, kívülről szinte cheatnek érzem néha, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest