- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Dark Archon #14 üzenetére
Ne legyünk naivak. A Cockpit elkészítésére kell 1-2-3 ember aki hetekig dolgozik rajta.
Ha ezeknek a költségét levonom, máris ennyivel beljebb vagyunk a kiadás oldalon.
Kerestek valamit ahol lehet faragni, majd jól alátámasztották maguknak/nekünk.Szerintetek miért nem szavaztatta meg a CM az oldalán, ha már arra hivatkozik hogy kevesen használják...?
Mert hogy elvileg volt ilyen törekvés, de aztán egyszer csak mégsem lett.Srácok: Nem hülyének nézünk titeket és nem rosszból mondom/juk hogy naivak vagytok, de én speciel lassan 15 éve vagyok a kereskedelemben, több nagy multinál, higgyétek el nekem, minden kamu ált, csak és kizárólag a bevétel körül forog és befektetett összeg lehető legkisebbre redukálásáról.
Így működik a kereskedelem. Ez van. Egy PR-osnak én szökő évente hiszek...könyörgöm azért van ott, hogy szépen becsomagolja nekünk az ilyen dolgokat.Nem nonprofit intézmények ezek
Én bánom, mindent onnan játszom ha lehet, kívülről szinte cheatnek érzem néha, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest