Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Aztán majd ezzel is csak pár évig lehet multizni mert ugyan úgy lefogják lőni a szervereket mint az első rész esetében!
-
LW
őstag
válasz
Dark Archon #1 üzenetére
Jó volt az. Ha valakinek nem ment, akkor csökkentett a nehézségen. Ha meg az sem megy, akkor ott valami gond van...
-
Ps Vita
őstag
Nagyon várós
-
Bjørgersson
félisten
Pedig a kismillió DLC-ből tuti visszajönne a belsőnézetre keserves munka árán "elpazarolt" pénz.
-
RyanGiggs
őstag
Belső nézet hiánya miatt, ezt a részt kihagyom!
-
Bambalazs
senior tag
Az év autós játéka lesz, várjuk!
-
Ryder62
őstag
Első rész jó volt bár azóta sem játszottam végig.
-
Chapel
addikt
válasz
Dark Archon #14 üzenetére
Ne legyünk naivak. A Cockpit elkészítésére kell 1-2-3 ember aki hetekig dolgozik rajta.
Ha ezeknek a költségét levonom, máris ennyivel beljebb vagyunk a kiadás oldalon.
Kerestek valamit ahol lehet faragni, majd jól alátámasztották maguknak/nekünk.Szerintetek miért nem szavaztatta meg a CM az oldalán, ha már arra hivatkozik hogy kevesen használják...?
Mert hogy elvileg volt ilyen törekvés, de aztán egyszer csak mégsem lett.Srácok: Nem hülyének nézünk titeket és nem rosszból mondom/juk hogy naivak vagytok, de én speciel lassan 15 éve vagyok a kereskedelemben, több nagy multinál, higgyétek el nekem, minden kamu ált, csak és kizárólag a bevétel körül forog és befektetett összeg lehető legkisebbre redukálásáról.
Így működik a kereskedelem. Ez van. Egy PR-osnak én szökő évente hiszek...könyörgöm azért van ott, hogy szépen becsomagolja nekünk az ilyen dolgokat.Nem nonprofit intézmények ezek
Én bánom, mindent onnan játszom ha lehet, kívülről szinte cheatnek érzem néha, ez van.
-
-
polonic
félisten
És ha igen, akkor mi van?
Miért lenne baromság?
Nem a kisujjamból szoptam ki. . .
A codemasters fórumába írta a creative director, hogy az előző játékok telemetriái alapján azt látták, hogy a játékosok 5 %-a használta a belső nézetet. Igen, képzeld el, amíg játszanak a játékosok, akkor a CM adatot gyűjtött pl ilyenekről is, mint hogy milyen nézetben tolja a játékos.
-
Blaise
veterán
A cockpit nézet kihagyása azért elég gáz.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Dark Archon #1 üzenetére
A drift tényleg tré volt, ennek ellenére én végig toltam, annak idején.
Viszont volt benn egy két komoly amerikai vas, a sok négy és hat hengeres szutyok mellett.
Remélem az új részben is láthatunk pár U.S. klasszikust.
Ha így lesz, akkor egy vevőt már szereztek:-) -
Spancho
senior tag
Meglepően jó volt az első része
A jó kis régi NFSU / MW-ek után nem hittem volna ,hogy lesz egy jó autós játék aztán kipróbáltam és baromi jó volt. Kb vele egyidőben játszottam a Midnight club L.A-vel ami ugyan csak jó volt. (a burnout pradise annyira nem tetszett.) Most viszont van megint egy nagy autós kedven itthon
Forza horizon -
Az 1-et se játszottam még végig a mai napig a b**i drift miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest