Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 101.
Szavazok:Attila.Winter - 2p
zsadnook - 1p
Bluuzia - 1p -
Kiskokó
veterán
Szavazok:Norbyte - 2p
szTotyy - 1p
Bluuzia - 1p -
WolandR
tag
Szavazok:Norbyte - 2p
zsadnook - 1p
_UCIL_ - 1p -
Gawamatsu
senior tag
Szavazok:zsadnook - 2p
WolandR - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Gawamatsu
senior tag
Tessék, hogy ne unatkozatok.
LTS, 8-8 kocsival. Most spec Schafter Sedan. Mindegyik 40%-os, hogy ne tartson örökké.
Stock kocsik vannak csak, így nem gyorsak, viszont lassúak. És hogy ne legyen fél órás kergetőzés,
a pálya sem nagy.Ha beválik, csinálok nagyobbat, csilivilibbet, szebbet.
-
simon105
tag
válasz
Kiskokó #13090 üzenetére
Ebben sajnos igazad van. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy korábban nekünk is fontos volt a pénzhajhászás, sőt, én a mai napig nem hagytam abba.
Amit viszont már tendenciózusan megfigyeltem a nálam is később csatlakozottaknál, és szerintem pont ez a probléma, hogy mire minden kitűzött célt elérnek, és már tényleg csak az maradna, hogy részt vegyenek az ilyen mókákban, megunják a játékot, és eltűnnek.
Be kellene vezetni mondjuk (a vallási áthallások elkerülése érdekében) a pénteki munkatilalmat, amikor TILOS farmolni (persze ezt nem írom komolyan). -
McSico
senior tag
Szavazok:szTotyy - 2p
_pokers_ - 1p
zsadnook - 1p -
WolandR
tag
válasz
mikesum #13089 üzenetére
hát az nagyon király volna ha rendszeresen 10-12 v akár több fő is tudna indulni, csak kár h nehéz rávenni az embereke erre, látod még a szépségversenyre sem könnyü, gta topikban is promoztam az egyik szezon elött és jött rá a válasz h "hát nekem nincs pénzem és időm erre, stb stb" csak a farmolás megy...
közös versenyként lehetne akár az uj Rc banditoval is menni, sztem jopofa lett, van már megint 7 uj pálya hozzá, nekem bejön.
-
mikesum
csendes tag
válasz
szTotyy #13088 üzenetére
Dehogynem, így gondolom én is! Alapvetően ez volt a célja a hendikepnek, és ez jól is van így. Még mindig azt vallom, hogy ez nem verseny elsősorban, hanem szórakozás (ettől függetlenül természetesen jó érzés egy-egy futamon megcsípni a tehetségesebb társakat
)
Amúgy ha mondjuk még többen neveznénk hétről hétre (mondjuk 13-15-18 fő), más pontozást (is) be lehetne vezetni (pl utolsótól 4.helyig 1-1 ponttal emelkedne, dobogósoknál akár 2-vel), sőt, ha a köridők ennyire szűk tartományban lesznek, a büntimásodperceket is lehetne csökkenteni jóval vagy akár - tudom, nehezen megoldható - közös futamokat is szervezhetünk.
És arra kérek mindenkit, akit részt vesz TT-ken, promózzuk ezt az újabb tagoknak is, hátha kedvet kapnak (ha csak néhány futam erejéig, akkor is). -
szTotyy
őstag
válasz
hacseki30 #13086 üzenetére
Érdekes, ez alapján mindenképp van értelme a hendikepnek, egy kicsit összébb húzta a mezőnyt és pont ez volt a lényeg. (Bár Mike lehet nem így gondolja, Ő húzta a legrövidebbet ez alapján, de lehet a következő szezonban fordul a szerencse).
Amúgy -ettől függetlenül, vagy pont emiatt is- elgondolkozhatunk a következő szezonon is szép lassacskán, hogy kell-e esetleg változtatni valamicskét a büntető másodperceken, vagy jó-e így.
-
hacseki30
tag
válasz
WolandR #13085 üzenetére
A 4.szezon állása hendikep nélkül az alábbi lenne:
1.Courage_24'' 45pont (6verseny)
2.mtamas80 38pont (6)
3.mikesum77 37pont (6)
4.WolandR** 35pont (6)
5.szTotyy 21pont (6)
6.2sajtburger 20pont (6)
7.DavidSimon-HUN 13pont (6)
8.Norbyte 10pont (6)
9.hacseki30 6pont (1)Remélem, hogy jól számoltam, de a nyakam nem teszem rá.
-
Szavazok:PlataC - 2p
WolandR - 1p
Norbyte - 1p -
szTotyy
őstag
PHHUtimetrial4.szezon6.futam eredménye:
1.Courage_24'' 1:07.707 9pont
2.hacseki30 1:08.165 8pont
3.DavidSimon-HUN 1:08.605 7pont
4.2sajtburger 1:09.165 6pont
5.WolandR** 1:08.425+0,75mp=1:09.175 5pont
6.mtamas80 1:07.982+1,5mp=1:09.482 4pont
7.szTotyy 1:09.628 3pont
8.mikesum77 1:08.120+2,25mp=1:10.370 2pont
9.Norbyte 1:11.475 1pontA 4.szezon állása:
1.Courage_24'' 41pont (6verseny)
2.mtamas80 36pont (6)
3.WolandR** 35pont (6)
4.mikesum77 31pont (6)
5.szTotyy 25pont (6)
6.2sajtburger 22pont (6)
7.DavidSimon-HUN 17pont (6)
8.Norbyte 11pont (6)
9.hacseki30 8pont (1)A következő pálya: szTotyy csinálta: Totyy1
A választott kocsik: Flash GT, GB200
A dobogósok e szerint kapnak plusz időt.
Nevezni az alábbi módon, a fórumon:
PHHUtimetrial4.szezon7.verseny:
SC név:
idő :
<kép>
Nevezési határidő: március 10.(vasárnap) 23:59 -
WolandR
tag
PHHUtimetrial4.szezon6.verseny:
SC név: WolandR
idő : 1:08.4252x 10 kört állitottam be igy melo után reggel, első 10ben estem keltem, 11es idők jöttek, mondom wtf, következő 10ben már összeállt a pálya és jöttek a 09esek, a végén már nyaldostam a 07est, de mindig sikerült belehibázni, viszont ezek után már kikapcsolom a gyalogosokat is, mert a lassitó után mindig sikerült elcsapnom őket..
Remélem ti is élveztétek a pályát!
-
bluuzia
senior tag
Szavazok:
Brutality_McSico - 2p - csodálkozom, hogy nem jött valami buzizás a Pink miatt.
Saabe60 - 1p - jól tetted, hogy renováltad a géped. Abból semmi nem látszott.
szTotyy - 1p - Galaxy Blue + Gasoline Green (talán ez is az) nagyon jó összeállítás - van ilyen színösszeállítású kocsim (Roosevelt) . -
Gawamatsu
senior tag
válasz
simon105 #13069 üzenetére
Semmi köze az fps-hez.
Kurázshuszonnégy úgy pattog elöttem a szar netje meg egyebek miatt, mint a pinball labda, miközben G-SYNC 144Hz/85fps-mal tolom, és mégis ő a gyorsabb.Mondjuk ő alkalmazza a padkára fel-le modellt, amit én utálok.
Ezen a pályán meg a 1:10 alatti körökkel ne sírjatok, jó? -
WolandR
tag
válasz
mikesum #13070 üzenetére
először amúgy a tulip / ellie kettőst akartam nevezni, de azokkal ilyen másfél perces idő jött ki, meg lassúnak érződött a pálya is, így választottam ezeket most.
amúgy a leginkább bajban az autókkal vagyok, nehéz kiválasztani h mi legyen a heti verda, legyen csak egy, vagy kettő, de kb hasonló teljesítményű, én örülök neki ha változatos autókkal tudunk menni, de próbálok figyelni arra is h élvezhető legyen nektek is.
gondoltam már rá h a következő pályán válasszatok ti autót, vagy nem tudom h legyen, jöhetnek valami tippek ezzel kapcsolatban.. -
mikesum
csendes tag
SC név: mikesum77
idő : 1:08.120Ezeknek a Super kategóriás autóknak - szerintem - nem fekszik a pálya, össze-vissza dobálta a Nerot; persze valószínűbb hogy egyszerűen béna voltam és rossz nyomvonalat használtam. A hét elején mentem 6 kört, épp 1 értékelhető lett belőle, valamivel 1:10 alatt, ma ismét próbálkoztam és megcéloztam, hogy 1:09 alá menjek, 2*6 körös etapból 2 értékelhető (értsd 1:10 alatti) kör, de meglett az várt eredmény: 1:08.786. Éreztem, hogy még van benne, ha nem is 1:08 alatti, de egy fél másodperc, úh most este rászántam magam. 2*10 körből lett úgy 6-8 ami tetszett, többiben csak úgy tört a szélvédő; az első tízesben sikerült vagy 7 ezredet javulni, aztán színt váltottam a második tízesre xD Tovább nem erőltetem, nekem ennyi van benne.
-
simon105
tag
SC név: DavidSimon-HUN
idő : 1:08.605Új gép, új remények: számomra is teljesen egyértelművé vált, amit mind sejtettünk, az FPS nagyon is számít a versenyen elért eredményekben.
Néhány hete beszéltük mikesum szakkollégával, hogy ha végre meglesz az új gépem, megnézem, milyen időket értem volna el a korábbi pályákon, ő pedig velem tart. Tegnap délelőtt jött el a nagy nap, összeraktam végre a masinát, délután pedig mentünk is egy hat körös futamot a 'Dockyard'-on, amin mindketten először neveztünk. A régi időm 1:29 valami volt, tegnap pedig egy combos 1:32-t értem el rajta. Értetlenül álltam a dolog előtt, de gondoltam nem baj, biztos nem az én pályám.
Ma reggel lelkesen álltam rajthoz Little Seoulban, megcélozva szTotyy 1:09-es idejét. Az első húsz kört mindig a pálya tanulására szánom, Neroval körözgettem, de 1:12 alá semmiképpen sem sikerült bejutnom. Ekkor már kezdtem kétségbe esni, mert az utolsó körökben már azért nem mentem olyan rettenetes íveket. Oké, gondoltam majd a McLaren, ő a Forma 1-ben sem hagyott még cserben soha (). Vért izzadtam, de 1:13.500-nál sehogy nem lett jobb. Rendben - mondtam - akkor mégis a Nero, ismét húsz kör.
A tizenötödik körben, amikor csak nem jutottam 1:12 alá, már azt kezdtem gondolatban fogalmazni, hogy végig én voltam a béna, és semmi köze a gépnek az elért eredményhez, amikor eszembe jutott, hogy belekukkantok a beállításokba. Meg is pillantottam a problémát: be volt kapcsolva a Vsync, ami 30 FPSre limitál. Ami ezután jött, attól még mindig sírok. Folyamatosan 1:09-eket futottam végre, és néha sikerült bemennem alá is. Nem tudom leírni milyen felszabadító érzés volt.
Ne értsetek félre, tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok köztetek a legjobb, soha nem is leszek. Ezzel nekem semmi bajom nincs, de az biztos, hogy újra rettenetesen motivált lettem attól, hogy végre tudom, csak a saját képességeim hátráltathatnak.szerk.: Bocs szTotyy, de délelőtt még csak a te idődet láthattam
.
-
szTotyy
őstag
Szavazok:Brutality_McSico - 2p
WolandR - 1p
_UCIL_ - 1p -
Heller2
aktív tag
Hegyipapa-Hun - 1p
Saabe60 - 1p -
ucli
senior tag
A nevezési határidő lezárult!
Szavazás indul!Példa:
Szavazok:
M- 2p
E- 1p
H- 1p -
Plata
félisten
Srácok este ha hazaérek én is nevezek,csak még nem tudom mikor érek haza.
De amint tudok csinálok egy kocsit meg pár képet gyorsan. -
bluuzia
senior tag
Már 8 induló van és szebbnél szebb kocsik.
Nehéz választás lesz. A részletek fognak dönteni. -
bluuzia
senior tag
válasz
Gawamatsu #13036 üzenetére
Valóban bordó (és grafit) volt a Bobcatem is, de az gyári szín volt ezt pedig magam csináltam.
Classic Cabernet Red + Black pearl, másodlagos pedig Matt Gray. De linkeltem honnan jött ez az ötlet.Eredetileg, amikor találtam, valamilyen piros volt, tetszett is, de nevezni nem akartam olyannal.
Sárga, zöld árnyalatok annyira nem jöttek be nekem ennél, kéket most kihagytam, a barnákat meg kevesen szeretik.
Volt egy barnás ötletem (Sienna vagy Beechwood + valami sárgás-orange gyöngy), de Atti ellőtte a narancsot, nem akartam hasonlítani az övére. Persze van még lehetőség a színpalettán. Én ezt választottam.
Mondjuk apróságokkal lehet módosítani bármelyiket, meglátjuk milyen gépek érkeznek.Jó kis taliga ez. Elkezdtem begyűjteni az ilyen VAN-okat. Alakul a kocsi-parkom.
-
bluuzia
senior tag
SC: Bluuzia
Autó: Bravado YougaEhhez hasonlót szerettem volna. Persze pár kiegészítő még jó lenne, ha a játékban benne lenne.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #13027 üzenetére
SC: Saabe60
Autó: YougaErről ennyit, a lökösöket nem fényezi így baxhattam...
ilyesmit akartam volna -
ucli
senior tag
Attila.Winter által választott autó: Bravado Youga
Ár: $16,000 (SSASA)
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.Példa:
SC: Attila.Winter
Autó: YougaKép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2019.03.02 éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2019.03.03. 00:01-től 2019.03.05. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.
Sok szép gépet és sok szerencsét! -
válasz
McSico #13015 üzenetére
Amúgy igen. Ucil már régen is megmondta, hogy ezeket pontosan kell megadni, mert az algo nem fogja megtalálni. Ezért kell ctrl+c ctrl+v-zni a neveket is, nem magunktól beírni, mert egy betű elütés és külön fogja listázni a script a pontokat. Megesett már ilyen miatt, hogy egy versenyzőre leadott szavazatok 3 részben jelentek meg, utólag kellett összeszámítani
-
bluuzia
senior tag
válasz
UnConnecteD #13011 üzenetére
Sajnos az ár nem befolyásolja az indulókat, mivel az újak közül senki nem olvashatja a fórumot.
Chaten is elmondtuk, de fogalmuk nem volt, miről beszéltünk. -
Kiskokó
veterán
válasz
UnConnecteD #13009 üzenetére
Má megint valami amcsi lesz
-
-
ucli
senior tag
Többiek:
zsadnook 9
Norbyte 9
Hegyipapa_Hun 9
Saabe60 7
2sajtburger 7
Brutality_McSico 6
Bluuzia 3
_UCIL_ 3 -
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 100.
Szavazok:Hegyipapa_Hun - 2
Saabe60 - 1
Bluuzia - 1 -
Heller2
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 100.
Hegyipapa-Hun - 1p
Saabe60 - 1p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest