- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1071 üzenetére
Ezzel neveztem ezzel is maradok de mar most is van olyan a jelentkezok kozott ami jobban tetszik. Jo dolog persze nyerni de elsosorba ugyis a reszvet a fontos szamomra.
A hydraval pont besz*ptam mint irtam is a masik temaba megvettem anno amikor vegre megtudtam mert nem volt lehetosegem kiprobalni eladni meg nem lehet...
Nem ez a 150k vagna foldhoz hanem tudom nagyon jol magamrol hogy utana bevinnek meg vagy 30 kocsit atvarialni
Most inkabb probalom tartani az eredeti tervet es osszegyujteni 30 milliot az uj dlc erkezeseigMondjuk ez a ma megjelent diablo pont nem segit ebben
Szavazni mindenkepp fogok csak varok meg 2-3 napot hogy mindenki megkaphassa a lehetoseget ne az legyen hogy miutan leadtam jon egy jobban tetszo de 1 mar most is van ami tutira bennelesz nalam a 3 kivalasztottba de ez legyen meg titok hogy melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Valami baja van a tápomnak
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged