Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
oliverkiss32 #5099 üzenetére
Amikor először lépsz be tabletre megkérdezi akarod-e hogy be legyen kapcsolva.
De később is ki tudod kapcsolni a menüben. Custom rom?
-
törölt tag
Én néha úgy érzem, mintha egy tök másik készülékről lenne szó itt a fórumban.
Nekem Nexus 7 16GB van, nincs semmi baja, frissül, nem lassul be, nem szaggat, nem érzéketlen a képernyő.
Használom nagy megelégedéssel. És szerintem vannak ezzel még pár ezren, akik nem írogatnak ide a fórumra. -
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5093 üzenetére
Ilyen: http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_cellular-5091.php
Amúgy jah, 3g-s.
Szóval valaki tulajnál hiba?
-
Socket A
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #5093 üzenetére
3G re gondol imo
-
zord01
senior tag
Sziasztok!
Elnézést, ha olyasmit kérdezek, ami már volt, pár száz kommentet végigböngésztem, de nincs kedvem mind az 5000-et végignyálazni.
Most akarok venni egy tabletet, de nehezen tudtam eldönteni, hogy Nexus 7 cellular legyen (majd ha megjelenik, dec elején), vagy Galaxy Tab 2 7.0 3G. A két készülék árban is ugyan ott fog melgállni, és tudás (előnyök/hátrányok) frontján is fej-fej mellett vannak.
Végül nagy nehezen letettem a voksom a Nexus 7 mellett, erre most olyanokat olvasok, hogy szellemképes a kijelző, meg gagyi az összeszerelés minősége, néha nem reagál a kijelző, vagy csak natív hülyeségeket csinál magától.
Hallottam olyat, hogy valakinek 5-ször cserélték, mire kifogott egy hibátlan darabot.
Valaki találkozott már hasonló hibákkal, vagy ezek csak afféle ezerből egy kategória, és rémhírkeltés?http://kutyu.hu/cikk/2012/07/23/teriteken_a_nexus_7_gyermekbetegsegei
http://upfone.hu/hir/nexus-7-tablet-kepernyoproblemak -
Revesz
aktív tag
Megint van egy rakat olcsó app a playen(telefongurun van lista).
-
nextman
aktív tag
válasz
k.daniel91 #5089 üzenetére
Igen.
Nem hasznalok.
2. eleg-szerintem.Amugy nekem tegnap 4 ora alatt toltott fel, de nalam ez meg belefer.
Es amerikai toltom van, lehet azert? -
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Most készülök venni egy ilyen gépet és lenne pár kérdésem.
-Akkumulátor pl. ebook olvasással mennyit bír ki? (Tényleg igaz ez a 9 órás üzemidő ilyen használattal?)
-Esetleg valaki használ hozzá Bluetooth billentyűzetet (pl. jegyzeteléshez) vagy gyorsan lehet róla gépelni anélkül is? (ékezetek nélkül gondoltam)
-Érdemes-e hozzá beszerezni ilyen Travel Case-t amit az Asus gyárt vagy jobb egy univerzális belebújtatós vagy akár kemény tok? (esetleg tudok ajánlani hozzá?) -
Balinov
titán
Most,hogy sikeres volt a downgrade,hogy lehetne kikapcsolni,hogy ne rinyaljon a 4.2 update miatt?
-
Cyrin
addikt
na én is visszatértem 4.1-re végre. toolkittel minden símán ment, kivéve a nandroid visszaállítást, ott meg kell adni a backup könyvtár helyét (nem is értem hogy minek, hisz kiírta hogy van elérhető nandroid mentés), de bármit adtam meg összeomlott a progi, így aztán manuálisan csináltam cwm recoveryből, így minden ok.
egyelőre még keresem a tökéletes billentyűzet app-ot, swype, slideIT, swiftkey, mindegyik elhasal valahol, asszem megvárom a swiftkey flow-t .
valaki kérdezte, hogy a swype másnál is leáll-e 4.2 alatt, jelentem nálam is előfordult párszor...
-
putyu10
aktív tag
A gyári adatok visszaállításával meg oldoldot a frissitési probrémám .
-
putyu10
aktív tag
válasz
viking_arc #5072 üzenetére
Sajnos nem mondhatom meg
de egyik köves másik földes-turistás , ki fogod találni .
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5073 üzenetére
Oszt azt kikotod TV-re, aztan belovod a wireless controllert es bodotta, ott a kesz konzol
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #5073 üzenetére
Kikapcsoltam megint a lokalizációt és újfent ez a probléma forrása...
Kikapcsolva teljesen frankón fut a cucc.
-
edward2
addikt
válasz
nextman #5067 üzenetére
YouTube appban van egy ilyen pont a három pontocska alatt, hogy add youtube tv..
Na régebben már felfedeztem pcn a youtube.com/tv UI-t aztán nem teljesen értettem mire is lenne ez jó.
A lényeg, hogy ezt az urlt össze lehet párosítani a youtube appal és akkor lehet tabletről nézni a videókat! Olyan mint régebben ez a youtube remote csak nem külön program. Ha kell hogyan kell megcsinálni szólj bár nem egy ördögi dolog.
Amúgy: elmúlt napokban eszméletlen mit művel nexus 7. Lehet downgradelnem kell tiszta siralom...
-
Balinov
titán
na, sikeresen megvolt a downgrade 4.1.2-re. nem is olyan bonyolult, nem tudom, miert fostam ennyire ettol
ujra erezhetoen porog a vas. Koszonom a segitseget mindenkinek
-
putyu10
aktív tag
válasz
viking_arc #5065 üzenetére
Tökéletesen fut minden . Erdőben is erős akadás mentes a gps vétel , sőt eddig minden épületben volt jel.
-
viking_arc
tag
Navigációt próbálta már valaki?
-
bigrock
addikt
válasz
hallerlaller #5053 üzenetére
Ahá! Tehát ezért nem ment nekem a konfig! A dobozos sört kihagytam. Vajon a márka is számít és nézzek utána az XDA-n, hogy milyet javasolnak a guruk? ;-)
-
edward2
addikt
válasz
Miért jó ilyen pici képernyőn így játszani?
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5061 üzenetére
Oke,csak epp otg tikbel nincs meg,elfelejtettem megrendelni a heten......:-D
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5055 üzenetére
az kiralysag, van nekem egy ezereves saitek gamepadom, vajh azzal mukodne?
-
kovsol
titán
válasz
hallerlaller #5057 üzenetére
receiver az van, mivel az xboxon és a pc -n is szoktam használni a gamepadot.
-
kovsol
titán
válasz
hallerlaller #5055 üzenetére
nekem wifis az xbox360 kontrolerem van app amivel lehet azt is párosítani esetleg a készülékkel ?
-
Balinov
titán
válasz
Ejha,mezei otg tyukbelen kivul mi kell meg,hogy a kontroller mukodjon?
-
hallerlaller
addikt
Így azért könnyű:
A top játékosok sem olyan jók csak premium acc-al nyomják. Alig van meccs, hogy ne én lennék az első, de van külön topikja, ne itt offoljunk. -
kovsol
titán
Ti hogy bírjátok irányítani amúgy? Engem mindig lelőnek, én meg szökőévben találok el valakit.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5049 üzenetére
Most voltam fent és egyáltalán nem laggolt, érdekes. De az voice chat nem? Én is gondolkodtam h veszek, de elég drága és ahogy láttam időtartama szól.
Nektek szokott olyat írni a gép h pl swype beta leáll v. Beállítások leáll stb...
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5045 üzenetére
Most már ultra highon is megy laggmentesen? Nekem nincs sok kedvem visszarakni megvárom a javítást, remélem hamarosan jön. Így is ugyan olyan sz... vagyok csak most van mire fogni
amúgy nem, nekem nagyjából ugyan úgy megy a vadászat. Kár h nincs chat benne szívesen olvasnám hogy szidnak néha.
jövőhéten kipróbálom egy ipad3mon is ha le lehet tölteni rá és megtalálom. Kíváncsi vagyok azon milyen.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5045 üzenetére
Hat ez nem jo hir, remelem kijavitjak ezeket hamarosan, a decemberi bug miatt remelhetoleg 1-2 heten belul kiadnak valamit, kerdes hogy mennyi mindenen fog javitani. Tenyleg ugy tunik a 4.1.2 a legatomstabilabb szoftver jelenleg.
nekem most mondjuk ugyis mind1, a het nagy reszeben Szlovakiaban dekkolt az RMA-zott tablam, mert a gepnek ami vitte volt valami gond a futomuvevel igy biztonsagi okokbol tobb napra lefoglaltak a cuccokat, vagy valami ilyesmi rizsat loktek erted. azota mar odaert de a visszajovetelre jovo hetig varnom kell most nem tom hogy fogom kibirni addig nelkule erted. normal esetben amugy 1 nap alatt odaerne elvileg es oda-vissza magjarna kb 3 nap alatt most meg igy egy het utan sem kaptam meg vissza erted.
-
edward2
addikt
Ezt a youtube TV-s dolgot használja bárki? Most végre összehoztam.
Totál frankó.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5042 üzenetére
Hány fokot adsz rá?
-
Cyrin
addikt
válasz
hallerlaller #5042 üzenetére
mondtam hogy összecsapott egy frissítés, ha lesz egy kis időm én is megyek vissza, van nandroid mentésem is.
-
hallerlaller
addikt
Downgrade megvolt és nem laggol a deadzone, hát akkor ez marad így most már, pedig adtam időt a 4.2-nek.
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5037 üzenetére
omfg, ezt a szakertot
-
hallerlaller
addikt
válasz
yossarian14 #5036 üzenetére
virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted.
#Linkin: ezt kérdeztem, mert tegnap frissült a program is, akkor a 4.2 a ludas.
-
yossarian14
tag
Tud valaki ajánlani valami antivirus vagy biztonsági alkalmazást Nexus 7-re?
-
Linkin
senior tag
válasz
hallerlaller #5034 üzenetére
Még nincsen meg a tab
De a SGS2-n Teszt gyári JB-n sehol egy lag -
Linkin
senior tag
válasz
hallerlaller #5030 üzenetére
szerintem a 4.2 miatt
Ennyire rossz ez a 4.2 én tervezek venni egy ilyen tabletet de azért egy kicsit fura hogy google tud egy ilyen rendszert kiadni -
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5028 üzenetére
Nekem az autodetect csak a high beállítást javasolja. Ultra highhoz milyen masina kell?
-
Balinov
titán
válasz
sto1911 #5023 üzenetére
Nagyon koszonom,sto1911!
az adatvesztes nem izgat, nincs meg 2 hete, applistot tudok csinalni,hogy kesobb ami kell, visszategyem.
Neked mennyi idobe telt megcsinalni? Egy szombat delelottot tudok raaldozni, annyi csak eleg, nem?
ha megvan a downgrade es kesobb neadjisten lesz hivatalos 4.2.x FOTA azt fel lehet majd tenni over the air?
-
Balinov
titán
stock 4.2-rol mekkora macera downgradelni 4.1.2-re? Adatvesztessel jar, ugye?
Ismertek olyan step-by-step guide-ot, ami alapjan meg tudom csinalni?
-
Zozo55
csendes tag
Vki játszik a shadowgun deadzone-nal? Egyik legjobb android game és a megjelenés óta rengeteget fejődött csak az a baj, h most már megszaggatja az n7et. Vajon kevés neki a hw vagy optimalizálási hiba? Aki akar megtalálhat zola23 néven.
4.2 óta rosszabb a jb remélem hamarosan lesz vmi, Frissítés.
-
Uzi74
senior tag
válasz
assemble #5007 üzenetére
Én is bereggeltem az akció előtt, nem kaptam értesítést az elején. Írtam egy mailt nov. 13-án a shop_tc@asus.com, hogy adjatok vouchert légyszi izibe, becsatoltam a számlát is. Tegnap kaptam egy szabvány mailt hogy küldjem el a számlát és kapok vouchert, nem tudom van-e összefüggés a két dolog között.
Amúgy a webshopban nincs túl sok dolog, kb egy egér fér bele a keretbe. -
arn
félisten
ez azert biztos alkalmazasfuggo is - a ipad4 gpuja sokkal erosebb, mint az n7e, es lekorlatozott fps mellett nem dolgozik annyira. ha ugy igazan nekieresztenek, nem hiszem, hogy tovabb birna, mint a n7, csak igy felgozzel.
egyelore bejovos ez a 7es meret
remelem jovore egy jobb kijelzot kap (felbontas nekem ok, de kisse fako), a teljesitmenye boven eleg.
-
Pierre75
senior tag
Egy szivességet kérnék. Valaki eltudná küldeni ennek a sw-nek az apk-t a contemplatif@yahoo.fr e-mail címre. Előre is köszönöm!
-
putyu10
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Nekem mind a kettő notim több mint négyéves ,a 12" 23 hónapban lett videó kábel hibás a gari pedig 24 hónap
Viszont a frissítések még mindig nem "elérhetőek" a nexuson
-
tvamos
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5008 üzenetére
Ha olyanok a frissitesek, mint a legutobbi, akkor talan kihagyom. (De ja vu erzesem vani... mintha mar valahol meggyult volna a bajom a frissitessel.)
Persze lehet, ez a hw meg 3 ev mulva is jo lesz, de kinek kell mar akkor egy ilyen oreg szerkezet? (Persze az 5 eves Dell notebookom meg mindig hasznaljuk, nap, mint nap.)
En nem tervezek, szerintem manapsag a szamitastechnikaban nem is lehet, foleg a mobil eszkozoknel. Ha jo lesz 2 ev mulva is, majd orulok. Ha nem eldobom... -
beholder00
tag
válasz
Persze hogy a 2 évet választaná mindenki ez nem is vitás. Én se vagyok úgy eleresztve h évente dobáljak ki az ablakon 60-80 rugót csak úgy, ezért is járom körbe a témát elég sok oldaláról. Akkor valószínű h aki vigyáz rá, annál kibírja a 2 évet, sőt ha még tokban hordja mindig akkor talán több is
-
kovsol
titán
válasz
ha valamire 1 év garancia van attól még nem jelenti azt, hogy na mindjárt tönkre is megy utána, és van válogatva pár ami meg megy majd 2 évet és azokat elküldték hazánkba és itt mernek rá adni 2 évet
-
Balinov
titán
egy kosza kerdes sracok. fenntvan a gyari Chrome mellett a Boat Browser is, ami nagyon tetszik. Viszont valahogy beallitottam a Chrome-ot alapertelmezettnek (always) de nem tudom a Boat-ot beallitani default-nak. Boat beallitasaiban van make default browser, be is lottem meg, de pl. gmail kliensben ha egy hivatkozast megnyitok (pl. PH! forumkoveto emailbol) csak a Chrome nyilik meg.
Gyaluljam le a Boat-ot,tegyem fel megint, majd akkor amikor megjelenik az esemenyvalaszto, bokjek ra,hogy a Boat always?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Melyik a jobb, ha 1 évig vagy 2 évig garanciális? Na ugye. Az N7-et simán lehet ezzel a HW-val 2 évig használni, főleg hogy a frissítések is folyamatosan jönnek majd rá. Ráadául nem mindenki olyan gazdag hogy 1 év használatért kidobjon 60-80e Forintot.
-
assemble
addikt
Megprobaltam amugy en is itt, az angliai (bar Tesco-bol vett) peldanyomra is talan jarhatna, az utasitasok szerint be kell regelni az Asus-nal es automatikusan megkapna az ember, de az enyem mar elotte be volt regelve ezert nem engedi megegyszer beregelni, kiregelesre pedig nem talaltam opciot.
-
beholder00
tag
válasz
pethYeti #5000 üzenetére
Lehet buta kérdés és nem is csak igazán válaszként szánom de miért para az 1 év? Meg amúgy is (én még nem vagyok tulaj de tervezek venni
) mennyi időre terveztétek venni? mármint meddig használjátok szerintetek? Ha abból indulok ki pl h egy notebook jelenleg 3, jobb esetben 4 évet bír ki akkor egy tablet, vagy konkrétan a Nexus 7 szerintetek meddig "jó"?
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #4981 üzenetére
Csendben megjegyeznem, hogy vannak itt a PH!-n olyanok is, akik kulfoldon dolgoznak, esetleg elnek. Azoknak is jo lehet egy ilyen link.
-
zoiddani
csendes tag
válasz
edward2 #4998 üzenetére
Én Hollandiában vettem egy olyan üzletben, mint pl. itt az E-Digital, tehát egyáltalán nem Asustól. Ott is van ez a 30 eurós akció, én is beregisztráltam. A megkötés az ottani szöveg szerint, hogy a tabletet az ő forgalmazóik fizikai vagy online boltjában vettem. Azután be kellett küldeni a számlát beszkennelve emailben nekik, és egy hét múlva küldték az kuponkódot, ami viszont nem tartalmazza a szállítási költséget, így 6 eurót kellett fizetnem (legolcsóbb szállítási mód), és csak országon belül szállítanak. De aki Mo.-n vette, annak igazából mindegy, mert itt nem él az akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest