Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
front3r #21932 üzenetére
Amikor play-ről frissít alkalmazást, akkor "természetes" a lassulás. Nem mai csirke, nem megy neki a háttérben telepítés és előtérben használat. Bár 5.0 alatt ez is javult, cm alatt használhatatlan volt app frissítés közben, itt eldöcög. Szóval ha csak az a baj, hogy frissítés után behúzza az x appod automatikusan és ezért használhatatlan, legyél türelmes. Várd meg amíg befejezi. Én szűz installal kezdtem, mert kiírta, hogy 50 appot állítana helyre. Kihagytam.
Az appokat pedig azért telepíti lassabban, mert ART környezetet használ, ahol telepítésnél fordítja a progit. Ez az ára, hogy normálisabban működjön a rendszer.
Gabesz26
HW vagy SW hiba, de nem az oprendszerben. A töltési elektronika akad ki. Van akinél segít az, hogy egy ideig gépre dugja, majd vissza gyári töltőre. Ez sw hibának tűnik. Valakinél meg nem segít, az meg hw hibának tűnik. Találtam pl. olyan guide-t, ami fizikai beavatkozással javítja a hibát. Ragasztgatással. Nálam nem jött be egyik módszer sem.
Nálam ennyire azért nem vészes. 6-7 óra alatt feltölti a gépet, utána jó az üzemidő. Böngészés közben viszont már csak szinten tart, nem merül, nem töltődik az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest