Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz front3r #21932 üzenetére

    Amikor play-ről frissít alkalmazást, akkor "természetes" a lassulás. Nem mai csirke, nem megy neki a háttérben telepítés és előtérben használat. Bár 5.0 alatt ez is javult, cm alatt használhatatlan volt app frissítés közben, itt eldöcög. Szóval ha csak az a baj, hogy frissítés után behúzza az x appod automatikusan és ezért használhatatlan, legyél türelmes. Várd meg amíg befejezi. Én szűz installal kezdtem, mert kiírta, hogy 50 appot állítana helyre. Kihagytam.

    Az appokat pedig azért telepíti lassabban, mert ART környezetet használ, ahol telepítésnél fordítja a progit. Ez az ára, hogy normálisabban működjön a rendszer.

    Gabesz26

    HW vagy SW hiba, de nem az oprendszerben. A töltési elektronika akad ki. Van akinél segít az, hogy egy ideig gépre dugja, majd vissza gyári töltőre. Ez sw hibának tűnik. Valakinél meg nem segít, az meg hw hibának tűnik. Találtam pl. olyan guide-t, ami fizikai beavatkozással javítja a hibát. Ragasztgatással. Nálam nem jött be egyik módszer sem.

    Nálam ennyire azért nem vészes. 6-7 óra alatt feltölti a gépet, utána jó az üzemidő. Böngészés közben viszont már csak szinten tart, nem merül, nem töltődik az aksi.

    [ Szerkesztve ]

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák