Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
front3r #21932 üzenetére
Amikor play-ről frissít alkalmazást, akkor "természetes" a lassulás. Nem mai csirke, nem megy neki a háttérben telepítés és előtérben használat. Bár 5.0 alatt ez is javult, cm alatt használhatatlan volt app frissítés közben, itt eldöcög. Szóval ha csak az a baj, hogy frissítés után behúzza az x appod automatikusan és ezért használhatatlan, legyél türelmes. Várd meg amíg befejezi. Én szűz installal kezdtem, mert kiírta, hogy 50 appot állítana helyre. Kihagytam.
Az appokat pedig azért telepíti lassabban, mert ART környezetet használ, ahol telepítésnél fordítja a progit. Ez az ára, hogy normálisabban működjön a rendszer.
Gabesz26
HW vagy SW hiba, de nem az oprendszerben. A töltési elektronika akad ki. Van akinél segít az, hogy egy ideig gépre dugja, majd vissza gyári töltőre. Ez sw hibának tűnik. Valakinél meg nem segít, az meg hw hibának tűnik. Találtam pl. olyan guide-t, ami fizikai beavatkozással javítja a hibát. Ragasztgatással. Nálam nem jött be egyik módszer sem.
Nálam ennyire azért nem vészes. 6-7 óra alatt feltölti a gépet, utána jó az üzemidő. Böngészés közben viszont már csak szinten tart, nem merül, nem töltődik az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest