Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Írtam korábban is, hogy előtte is nyomnék egy full wipe-ot, meg a frissítés után is.
Kérdeztem is, hogy ez így megfelel-e egy tiszta telepítésnek (a gyakorlatban), de nem kaptam rá választ.
Én abból indulok ki, hogy anno így telepítettem minden CyanogenMod frissítést a telefonomra és a nagyobb verzióváltások esetén nyomtam előtte-utána a wipe-ot.
Egyébként amióta megvan a gép, lassan 2 éve, 4.1.2 óta minden frissítést OTA telepítéssel nyomtam fel és még soha nem volt rajta factory reset (wipe data), de egészen mostanáig szükségem sem volt rá, csak az utóbbi 2-3 hétben érzem lassúnak a gépet, de már megvártam inkább a Lollipop érkezését.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest