Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#41133696 #21948 üzenetére
Csak egy kérdés ennek kapcsán: Ha a ZIP-et felteszem a táblagépre, akkor stock recovery-ben az "Update from ZIP" menüpontot használva tudom ADB nélkül is telepíteni?
Anno amikor a telefonomon CyanogenMod-ot használtam, akkor a két-három hetente érkező stable ROM-okat szintén ZIP-ből telepítettem, csak fel kellett tenni SD kártyára. Számítógép sem kellett hozzá, eleve telefonon töltöttem le a ZIP-et, aztán a recovery-ben csak be kellett tallózni, leokézni és települt is.
Nexus 7-esen próbálta már valaki így frissíteni a rendszert?
(#21950) SoldierL_86: De már jön OTA-n, de a rendszer random sorsol, hogy ki mikor kerül sorra. Néhány napon belül mindenkinek fel fogja ajánlani, szerencsésebbeknek előbb, kevésbé szerencséseknek akár 2 hét is lehet. Ha türelmetlen vagy, akkor az imént linkelt leírással telepítheted manuálisan is, de van már factory image is, ha ADB-vel flashelnél. Visszaolvasás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest