Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
válasz
Fbalika1996 #8596 üzenetére
A döcögős android miatt kérdeztem, mert a frissítés utáni első 1-2 napban mintha nekem is lassabb lett volna, de utána hasonló lett, mint volt.
A jelkódot (vagy minek nevezik a feloldó mintát) nekem nem kérte a 6-os androidnál betöltéskor, csak már betöltés után a képernyő feloldásához. A 7-esnél pedig be sem tölt az android míg meg nem adom. Vagy ez így volt már a 6-osnál is, csak sosem indítottam újra?
Az újrainduláshoz még annyit, hogy nekem eddig 2x volt és mindkétszer egy rossz térerejű pincében voltam egy-egy órát. Nálad nem volt összefüggésben a nagyon rossz térerővel?
Skyhigh:
Lehet, hogy szolgáltató- és helyfüggő, nekem pont F6-on volt nagy a különbség a 2G és 3G között a 2G javára. 5X-en már nem egyértelmű, de mintha jobb lenne 2G-vel. Nekem. -
eastsider
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #8518 üzenetére
en most raktam fel, jott notification, hogy elerheto
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Fbalika1996 #8596 üzenetére
Reméljük a 7.1 már jobb lesz. De ne áltassa magát senki, a 2 GB RAM egyre kevesebb lesz, Én is ezt tapasztalom. Fotózásnál és videózásnál is könnyen bele lehet ebbe futni..
-
Skyhigh
aktív tag
4G fogyaszt a legkevesebbet, 3G-n és 2G-n kevesebb a készenléti idő.
Anno kb 3 éve erről zengett a Mobilarena is.
Amennyiben megnézel pár telefon tesztet akkor a gyártói adatoknál ezek fel vannak tüntetve (a 4G és 3G alatti idők). Nem nagyok a különbségek, de a 4G jobb.Feleségem LG F70-ébe kb 2 hónapja került 4G-s kártya és azóta hogy LTE-t használ kb 3-4 órával tovább bírja a telefonja átlagos használat esetén.
Ellenben amikor rákattan a 4G-re és FB, Youtube, Index meg miegymást használ akkor meg panaszkodik, hogy milyen hamar lemerül a telefonja. Azt nem veszi figyelembe, hogy ez utóbbi esetekben 50%-al magasabb SOT-ot ér el, mire lemerül.(#8596) Fbalika1996: Egyetértek. Én LG F6-on játszottam sokat a 4G/3G/2G témával és ott is többet evett 3G és 2G alatt, de ez vagy 2 éve volt.
-
Fbalika1996
csendes újonc
Megvártam, míg a telefon magától feldobta, hogy van frissítés, és még aznap este, délután frissítettem le. Már nem tudom, hogy melyik nap volt az... Mit értesz az alatt, hogy jelkód nélkül be sem tölt a telód? Ezt nem értem most.
Tőlem mindig kérte minden bekapcsolás után, pin kód, ujjlenyomat majd a kód amit az ujjlenyomathoz kért... Bár van rá tippem, hogy te nem erre gondoltál.
Krisztián: Akkor ez csak valami 7.0 cucc lehet... 6.0-nál semmiféle ilyesmi gondom nem volt.
-
dnelb
veterán
válasz
Fbalika1996 #8592 üzenetére
elfogyott a ram, soft reboot
amúgy amíg 5x-em volt én próbálgattam ezt az only 2G/4G témát, és a 2G többet evett -
polcsa
aktív tag
válasz
Fbalika1996 #8592 üzenetére
Mikor frissítettél?
Ez az eltűnés rövid időre olyan meleg restart illatú, tehát, hogy nem az egész teló, csak az android indult újra, ez gyorsabb végbemegy, Nem kizárt, hogy nekem is ezt csinálja, csak nekem jelkóddal védett a teló és a 7-es android már be sem tölt jelkód nélkül. 6-oson pedig 1 hónapig semmi ilyen nem volt.
Szerintem várjuk a 7.1-est...kengyel:
Persze, kompromisszumos. -
Fbalika1996
csendes újonc
Sziasztok!
Más is tapasztalt ilyeneket a Nexus 5x-én, Android 7.0 óta? Kb 3-4 hónapja van meg a teló, és 7.0 előtt soha semmi gondom nem volt vele, azóta pedig már 2-szer csinálta azt, hogy minden ikon eltűnt egy rövid időre majd újra megjelent és kilépett minden háttérben futó alkalmazásból. Mintha újraindult volna vagy nem tudom... A régi 3 éves Sony-m csinált ilyet utoljára... Meg azóta így döcög rajta az Android. Nem túl zavaróan, de azért feltűnő. Ez ilyen 7.0 betegség, vagy kezdjek aggódni, hogy kezd máris tönkre menni? -
polcsa
aktív tag
Szerintem(!) alapvetően nem biztos, hogy többet fogyaszt, de ha jobb a térerő 2G-n, akkor alacsonyabb energiaszinten megy a rádiós egység. Tehát, ha megnézed a térerő mutatót ott, ahol sokat tartózkodsz (munkahely/otthon), akkor azon érdemes használni, amelyiken nagyobb. Nekem 2G-n tele van, 4G-n pedig félig...
Még annyit, hogy ha esetleg valaki tapasztalatot ír bármiről (üzemidő, SOT, stb), jó lenne, ha odaírná, hogy 6-os vagy 7-es android.
-
Teagol
aktív tag
A 4G annyival többet fogyaszt, mint a 2G (akkuból)?
Van közületek, a wp-ről váltott?
Meglepődtem (bár optimalizáltam, amennyire tudtam, letiltottam egy csomó mindent) mennyivel többet eszik (az adatforgalomból) alapjáraton, mint a wp. (kb 5-10x).
Persze lehet, csak én bénázgatok és még reszelnem kell rajta.Offline a térképem, mert a 32GB-on elfért a Budapest térkép, szinte csak a mail meg a viber fontos "menet közben".
-
polcsa
aktív tag
válasz
csakany2001 #8584 üzenetére
FR megvolt.
Na az viszont jobb lett. Automatikusan visszaállított nagyon-nagyon sok mindent. Pl. wifi jelszavak, asztal, rendszerbeállítások, hívásinfók, appokon belül is volt amelyik visszaállt bár nem sok. "Csak" az sms-eim vesztek.dobolson:
Én mondjuk elhiszem, hogy takarékosabb a rendszer, csak közben beleraknak 20 új fícsört, amiktől aztán mégis jobban merül.Egyébként két napot el szoktam működni az 5x-szel. Nincs játék, nincs a háttérben üzenetküldözgető, és alapvetően 2G-vel megyek. A SOT-ot eddig nem figyeltem, de bekapcsolt képernyővel jobban merül, mint az előző Optimus F6-om.
-
TOZ
addikt
válasz
csakany2001 #8572 üzenetére
15x-ert vettem. És ma ismét elfogott a kísértés, hogy 6s...
-
válasz
Heisenberg69 #8581 üzenetére
+alexandrosz, bedibazsa: köszönöm a válaszokat, kipróbálom az 5X-et
-
polcsa
aktív tag
Nos, ez az ujraindulosdi kicsit leizzasztott.
Több, mint 1 hónapja van meg az 5x, kb 1 hete frissitettem 7-re és azóta kétszer újraindult. Előtte 1 hónapig semmi gond nem volt, még kézi újraindítás sem kellett és stabil volt. Az akkugörbén vettem észre a kihagyast. Másnál nem jelentkezett újraindulas? Nem bootloop, csak sima egyszeri?
Az akkuido pedig rosszabb lett, hiába ígérték, hogy takarékosabb a 7, az akkuido rosszabb.
-
Heisenberg69
senior tag
-
szoja
tag
válasz
Zolee_70 #8573 üzenetére
Kb hasonló nálam is, bár ennyire nem szokott azért vészes lenni. Átlag használat mellett 2-2.5 óra SOT van nálam (wifi, mobilnet bekapcsolva, Spotify, Facebook, néha Waze, Chrome és 20-30 perc játék mellett). LG G2-höz képest elég nagy visszalépés nekem ez akkuidőben, reggel 7-től este 10-ig szinte mindig majdnem teljesen lemerülök. FR volt már, semmi előrelépést nem hozott.
-
bedibazsa
senior tag
Nagyon változó. Tegnap itthon voltam, böngésztem, msn, így kijött 4.5 óra, de ma délután négyre lemerült 2.5 órával. Enyhén szólva nem vagyok vele megelégedve. Szerencsére munkahelyen is tudom tölteni, ezért nem annyira mozgat, de ha elmegyek valahová este, jön velem a power bank. Ha egyszer eladom, az emiatt lesz.
-
batai15
félisten
Nexus 5x 60korul? Gondolom a 16 gigas, mert a mert 32nagyon nem ennyi .. szép is lenne 60ert 32es, azonnal vennék pedig még else ment a mostani .
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok,
Mennyit bír nektek az aksi? BT, wifi be van kapcsolva, olvasok rajta emailt, 2-3 telefon, reggel fél óra waze, és du 5-re le van merülve. Ez siralmas. Ilyen szar akkuidős telefonom még nem volt.
-
Laci13
tag
válasz
csakany2001 #8570 üzenetére
Mire gondolsz Nexus 5X nem lehet eladni majd?
Pedig lehetséges majd pár hónap múlva nem lehet kapni újat és használtba jobban megveszik.
Mert ebben árba 60e körül jó teljesítményű telefon.
Jól gondolom? -
csakany2001
senior tag
Én mindenképpen azért választottam ezt már hosszútávra jó.Eladni már nem nagyon lehet úgy hogy ez mindenképpen marad.
Szerintem azért mert 1-1 telefont érdekesnek/egyedinek találsz.Én ha tehetném ez mellett tartanék csak úgy magamnak egy X Compactot ha esetleg kis méret kell,egy Huawei P8 Max-t ha fogyasztásra kell stb.
De belegondolva a jelenlegi is minden igényemet teljesíti. -
bl4ze
veterán
válasz
gyurkikrisz #8568 üzenetére
Sajnos nálam már jóval több
-
bl4ze
veterán
ez a Ringke Fusion tok 2.5 hete úton van, nagyon nem érkezik meg.
Néha USA-ból egy sima first class mail itt van 1 hét alatt, ez a UPS Mail Innovations egy nagy kaki amit a Ringke használ.... -
Slukkica
őstag
Aki nem stock kernelt használ, tőlük kérdezem hogy ki milyen funkció miatt használja az adott kernelt?
-
niof
veterán
válasz
Just_Reboot #8554 üzenetére
Miért, annyira ez nem hülyeség! A Nexus-ok is ugyanazon elven (nagyjából) készültek, mint az iPhone-ok. Egy rendszer, egy készülékhez. Az más kérdés, hogy a droid nem csak a Nexusokra elérhető, mint az iOS az iPhone-okra. Az meg már megint más kérdés, hogy a többi gyártó hogyan b@..za szét a droidot, hogy a saját vackukra valahogy ráekkentsék. Itt a nagy különbség. Ha a droid csak és kizárólag a Nexus-ok privilégiuma lenne, akkor 1: nem terjedt volna el ennyire, 2: kb azon az ár és minőség szinten lenne az összes készülék, mint a szifonok. De mivel a Google nyilván "világuralomra" akart törni, nem ezt tette, hanem úgy ekecselte a szoftvert, hogy az kb mindenkinek jó legyen. De nyilván a Nexusokon fut úgy, ahogy azt ők elképzelték, pont úgy, mint almáéknál.
-
válasz
Just_Reboot #8554 üzenetére
Annyira tudtam hogy jön majd valaki aki beleköt valamibe...
-
válasz
csakany2001 #8550 üzenetére
Az igazat megvallva nem is értem miért vágyom mindig a felsőkategóriás mobilokra.
Prémium külső?Tokban mindig takarva van,szóval lényegtelen.
Kiváló kamera?Az 5X kamerája is több mint kielégítő számomra az esetek nagy részében.
Brutális hardver?Netezek,navi,telefon,messenger,néha egy kis játék (Monument Valley,Rayman fiesta run),szóval a hardver is untig elég mindenre.
A többi extra nyalánkság mint a vízállóság,meg a mindenféle plusz szenzorok (lásd pulzusmérő stb),nem döntő fontosságuak.
Nem értem magamat... -
Hunter2
addikt
ha esetleg valaki kíváncsi a telefonja adataira https://imeidata.net
-
eastsider
nagyúr
válasz
csakany2001 #8546 üzenetére
én nem váltottam volna N5-ről (majdnem 2 éves volt), ha gariba nem kapom vissza az árát.. de így pénzembe se került a váltás..
az ujjlenyomatolvasót, kamerát, USB-C-t vártam a leginkább egyébként -
válasz
csakany2001 #8546 üzenetére
Ki akartam próbálni a szűz androidot,még sose volt Nexusom,de 6P-re nem akartam annyit költeni.
(Spórolok a következő komolyabb telóra)
-
csakany2001
senior tag
Az nem semmi hogy S7E-ről váltottál rá.
Én sima S7-t nyomkodtam és az is nagyon gyors volt.De mivel nem használtam az 5X-el egyidejűleg így nem tudom hogy melyik a gyorsabb.Restartolni én csak update után szoktam,ami olyan havonta egyszer van.
Én még itt maradok legalább még 3 évig,a kérdés hogy még ki tart ki odáig? -
válasz
bedibazsa #8543 üzenetére
Idén már volt S6-om és 6S-em is,azokat is kétszer töltöttem, kb ugyazant hozza az 5X is,szóval azok után nem furcsa ez nekem,egyedül az Edge után az.
Ami számomra nagy előny,hogy az eddigi droidjaimat sokszor naponta kellett újraindítani,de 2-3nap után biztos jött valami pici anomália ami miatt restart kellett,az 5X péntek óta van a tulajdonomban,azóta nem kellett restart.
Nekem az 5X kicsit az Android iPhone-ja érzést nyújtja,stabil,teszi a dolgát.
Legalábbis eddig,jó lenne ha így is maradna. -
w333
félisten
Olvastátok már ? (szerencsére nálam semmi hiba nincs ! )
-
válasz
Shyciii #8539 üzenetére
Érdekes,én Galaxy S7 Edge-ről jöttem,ami bitang jó kis teló,mégse érzem hogy hatalmasat léptem volna vissza.
Tény a 4GB-ram és a jobb akku sokat dob a használaton,de mégis valahogy jobb használni az 5X-et,pörgősebb pattogósabb a rendszer és stabilabb,pedig különösebb baj az Edge-dzsel se volt.
Én most nagyon elégedett vagyok a Nexussal,bár nagy eséllyel ez se marad túl sokáig a tulajdonomban.
Teló cserélgetésre még annyit hogy idén az 5X a 6. telóm.
Tudom...
Ez már betegség... -
cuebler
senior tag
válasz
Shyciii #8539 üzenetére
n.e. (nexus előtt, haha) én is sűrűn cserélgettem telefont, de még rendszert is (nokiák, xperia neo, bb9900bold, samsung galaxy s2), de azóta stabilizálódtam. mondjuk az új pixel vonal nem bejövős, de a 6p-nek adok még kb egy évet, addigra talán a guglinál is rájönnek, hogy "elqrták, de nem kicsit, nagyon..." majd elküldöm nekik a vonatkozó hangfelvételt, hogy mások is belátták a tévedéseiket
-
Shyciii
veterán
válasz
bedibazsa #8538 üzenetére
Pontosan, akksi, és memória. Ezek nélkül lassú lett az 5X sajnos. Én viszont aktívan használom a mobilom, úgyhogy ez így nem maradhatott tovább. Nougat egy picit javított az akksiidőn, de csak marginálisan.
Amúgy ne égjen az arcod a telefoncsere miatt. Én olyan fél évente 3/4 évente szoktam cserélnilegalábbis az elmúlt 2 évben így volt. Hol a telefon problémái miatt (Oneplus 2, Nexus 5X), hol csak az érdeklődés, kíváncsiság miatt (Xiaomi Mi4, Oneplus One, Honor 8)
-
Shyciii
veterán
válasz
cuebler #8536 üzenetére
Nexus vonalra biztos nem jövök egy ideig, mert a most jövő HTC-s nexusok végképp nem bejövősek. Egyszerűen a Google a Jellybean óta egyre robosztusabb lassabb rendszert csinál. Ezt vagy a CM tudja optimalizálni, vagy más gyártó. Úgy látszik a csicsa-micsa EMUI-s rendszernek sikerült MM alatt. Nova Launcherrel segítettem a hányingerem leküzdésén
6P nálam kiesett mert ronda, mint a bűn és Snapi 810. Igazi borzalom lett az, volt már olyan procis telefonom. Soha többet -
Shyciii
veterán
válasz
cuebler #8534 üzenetére
Én most speciel a külsőre mentem, és így választottam újat, meg persze a kamera legalább olyan jó legyen. Még az EMUI-t is bevállaltam, és egyszerűen azt kell mondjam, hogy meglepődtem, mert iszonyat gyors, iszonyat sima az egész működése. Már eleve a kijelző tapizásakor érezni, hogy ég és föld. És már elsőre jóval több az akksiideje, és persze áldásos 4GB ram van -> Honor 8 lett. Egy nagy hátránya van, a csúszós üveg hátlap. Erre meg keresek egy nagyon vékony átlátszó tokot. Jah és a Honor 8 még 2 évig fogja kapni a frissítéseket, pont mint a Nexus 5X.
-
Shyciii
veterán
No én leléptem az 5X-esek táborából. Meguntam, hogy a rendszer csak akkor gyors, amikor tök üres, és ahogy belakom, utána minden már, csak nem gyors, fluid rendszer (pedig állítólag a stock Nexus az über, de ez max múltidőben volt igaz), és meguntam azt is, hogy a memóriából folyton kilődözgeti a programokat, és hogy az akksi ideje botrányosan rossz.
-
benjoe1
aktív tag
A fényerővel mennyire vagytok megelégedve? Napsütésben mennyire látható a kijelző teljes fényerőn?
Én nem tapasztalok túl nagy fényerőt, de telepítettem ex kernelt és ott mintha lett volna valami beállítás, ami lentebb veszi, de nem emlékszem. Lehet hogy ez a baj? Használ valaki ex kernelt?
-
bl4ze
veterán
válasz
csakany2001 #8525 üzenetére
+1 a Partnero-ra.
-
eastsider
nagyúr
válasz
csakany2001 #8525 üzenetére
en kibontottam a sraccal, aki hozta, es vegigneztem a telepitot skippekkel.. raadasul 6-os szerias, telefonban 5-ost mondtak..
brownus: 4. nexusom sorban
-
csakany2001
senior tag
válasz
kovadika #8524 üzenetére
Mobilkereskedés ha még találsz onnan.Nekem nem volt semmi problémám vele,de egy fórum tagnak igen mégpedig az hogy a telefon gyári hibás volt és csak saját költségre cserélték.
Partnero-t ajánlják itt páran de ha jól tudom csak bolti garanciát adnak,elég korrektnek tűnik az is. -
kovadika
őstag
Udv. Hol lehet olcson gyartoi garanciaval beszerezni a keszuleket?
-
brownus
veterán
válasz
pont most akartam ezt kérdezni, jó lesz ez
csak elő regisztráció van
(#8517) eastsider, I think this is the beginning of a beautiful friendship
-
zsoca9208
tag
válasz
bruxelles #8513 üzenetére
Nálam úgy néz ki, ha zsebben van a teló merül mint a titanic. Alig van különbség ha használom is a telót, vagy ha nem. Ha leteszem asztalra, nyugalomban van, megáll ez a folyamat. Gondolom akkor bekapcsol a doze és leállítja ami pörög a háttérben. Próbáltam már sokmindent kapcsolgatni, gps, wifi, google services, body sensors, ambient display, led notification, de érdemi eredményt nem hozott egyik sem. Egyszerűen ha mozgásban van a teló, pörög az android system és os, közel 40%os merüléseket produkálva egy nap...
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
detto, csak előregisztrálhatok.
Ez most akkor váltja a Hangouts-t?
-
Heisenberg69
senior tag
Nektek elérhető a Google Allo app? Elvileg már tölthető, de nálam még csak előregisztrált.
-
eastsider
nagyúr
na megvan a telo, eddig tetszik
32gb, 6-os szeria, van benne micro usb to c atalakito, mobilkereskedestol -
slice14
veterán
Végre....
-
Vajdy
csendes tag
Sziasztok!
Általános, vagy egyedi a következő problémám (alaposan kitesztelve, más tényezők már kizárva):
HA be van kapcsolva a WiFi a telón, akkor reggelre kb 10%-ot merül az akksi
HA ki van kapcsolva a WiFi, és 4G-ről megy, akkor csak 2-3%-ot merül ugyan úgy reggelre (átlag 8 óra nyugalmi helyzet mindkét esetben.)Stock android 7.0 (de 6 alatt is ugyan ez volt a helyzet).
Lehet-e ezzel valamit csinálni, hogy a Wifi ne szívja ennyire üresjáratban a telefont?
Előre is köszönök minden konstruktív hozzászólást! (az OS-t hagynám stock-on, mert ezen kívül tökéletesen meg vagyok vele elégedve.)
-
niof
veterán
Szerintem ez nem olyan nagy baj. Régebben én is rootoltam, meg különböző romokat/kerneleket stb. próbáltam, de gyakorlatilag az 5X megléte óta nem érzem szükségét. Van 1-2 dolog, amit third party appal kell megoldani, de kb ennyi. Esetleg egy dolog miatt rootolnám manapság, de már különösebben ez sem zavar, ez pedig a reklámmentesség. Persze ez csak az én nézőpontom...
-
Madoc
veterán
-
Örni
senior tag
Egy ideig még gyárthatnák az 5X-et is jóárú kistesóként!
-
dobolson
senior tag
válasz
slice14 #8505 üzenetére
az kemény...
Hát ja, az ára brutális, de nekem tetszik a formája.
Hasonlít az iPhone-ra, persze, de tulajdonképpen az sem egy ronda készülék.
Én meg nem kezelem ezt "cicaharcként", hogy az ájfon meg az ájóesz sz@r, driod a király, vagy fordítva. Valszeg az is jó valakinek, nekem meg ez, de attól még elismerem, ha valamiben az jobb, vagy éppen annak szebb az aktuális zászlóshajója.
Szóval amint a pixel xl 100 körül lesz, veszem is meg. (talán 1 év múlva /se/).
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #8499 üzenetére
(#8500) kengyel
Itthon szerintem nem sok helyen fogjuk mi megnyomkodni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest