Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
Na, legfrissebb android O fent, mondom adok egy gyári visszaállítást neki, nem kellett volna, bootloop.
A kis színes betűk egyszer csak beakadnak már a rezzenés után, aztán eddig jut el a folyamat, indul elölről. Látom a kommentekben, hogy elképzelhető, hogy nincs alkatrész hozzá már? 2 hetem van a gariból, extreme digitálnál vettem. -
dobolson
senior tag
Bocs, hogy off, és bocs, ha láma kérdés, de felteszem
:
Ugye ha kérek egy új simet a vodában, a régit lelövik a hálózatról kb pár órán belül. De vajon az adatok, mint pl névjegyek, sms-ek még hozzáférhetőek maradnak a régi kártyán? Ha beteszem egy telóba, ezeket le tudom menteni, vagy kuka az egész sim?
-
dobolson
senior tag
válasz
Tomtailor85 #10975 üzenetére
Az egyik legjobb.
-
dobolson
senior tag
Akinek már fent van a végleges 7.1: pixel launchert már engedi telepíteni a playből?
-
dobolson
senior tag
válasz
Nandivagyok #10244 üzenetére
Én is töltöm yoobao külsó aksival, semmi gond nincs. Csak rendes kábelt kell szerezni hozzá.
-
dobolson
senior tag
válasz
Ochocinco46 #9747 üzenetére
Én olvastam egy cikket, amiben azt írják, h nem jó rajta hagyni egész éjjelre. Sajnos nem tudom hol.
-
dobolson
senior tag
válasz
Grande Ale #9718 üzenetére
Persze. Vagy 7.0-val is Action launcheren. De ott is kicsit korlátozottan érhető el, nem is minden appal.
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #9526 üzenetére
Pedig ha minden igaz, béta 7.1-ünk lesz már ebben a hónapban.
-
dobolson
senior tag
7.1 preview még ebben a hónapban!
-
dobolson
senior tag
Nincs. Olyan számlát kell kapnod, amin rajta van az imei szám. Ha európai régiós a teló és imei-s a számla, akkor van rá egy év gyári garid itthon. Mobilcorner és Nextel asszem ilyet ad. Mintha azt olvastam volna, hogy leállnak a gyártással már, szóval hamarosan elfogyogatnak a készletek. Tulajdonképpen az utolsó nexus széria egyike, lassan milliókat fog érni egy használt darab is.
-
dobolson
senior tag
-
dobolson
senior tag
válasz
slice14 #8505 üzenetére
az kemény...
Hát ja, az ára brutális, de nekem tetszik a formája.
Hasonlít az iPhone-ra, persze, de tulajdonképpen az sem egy ronda készülék.
Én meg nem kezelem ezt "cicaharcként", hogy az ájfon meg az ájóesz sz@r, driod a király, vagy fordítva. Valszeg az is jó valakinek, nekem meg ez, de attól még elismerem, ha valamiben az jobb, vagy éppen annak szebb az aktuális zászlóshajója.
Szóval amint a pixel xl 100 körül lesz, veszem is meg. (talán 1 év múlva /se/).
-
dobolson
senior tag
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #8320 üzenetére
Alkalmazások -fogaskerék jobb fent - kezdőalkamlmazás.
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #8316 üzenetére
Pixel launcher? Valami mókolással meg lehet(ett) oldani asszem, h működjön, de csak a sima apk telepítésével nem fog. Majd a véglegesben jó lesz, ha playből telepíthető lesz.
-
dobolson
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #8281 üzenetére
Ha frissítesz, érdemes egy visszaállítást csinálni, igen. Megoszlanak a vélemények az üzemidővel kapcsolatban. Átlagban kb azt lehet mondani, h nem javult. Viszont szerintem sebességben jobb a nugát, mint a 6.0.
-
dobolson
senior tag
Voltam már többször 6 felett, de akkor is csak ilyen rövid készenléti idők mellett. Meg pl 2-3 óra metronóm app használattal, ami folyamatosan ébren tartja a kijelzőt. Az átlag talán a 4 óra nálam. Az utóbbi időben sz@rul dolgozott a doze, de pár napja megint helyrejött, az sokat dob rajta,nem igazán merül, ha nem bántom.
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #8209 üzenetére
Lehet, én is maradtam a bétában.
-
dobolson
senior tag
Aki SwiftKeyt használ, kapott emailt, h gyorsan frissítse az appot? Mondom inkább megkérdezem, szoktak ezek a mailek gonosz emberek átverései is lenni. A playben egyébként nincs frissebb verzió.
-
dobolson
senior tag
Milyen a tapintása a dbrand-es skinnek? Csúszós, vagy jó a fogása? Gondolkodom, hogy veszek én is.
-
-
dobolson
senior tag
válasz
tomboy0013 #7937 üzenetére
Checkr vagy mi, playen fent van. De nem biztos, hogy megfelelő a kábel, ha ez azt is írja. Asszem legalább is
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #7324 üzenetére
Èn is azt gondolom, h gyorsabb.
W333: fejlesztői beállítások.
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #7322 üzenetére
Home gomb hosszan - bal felső sarok menü - beállítások - legalul elforgatás engedèlyezèse.
-
dobolson
senior tag
válasz
tomboy0013 #7176 üzenetére
Na megcsináltam. Nemtom,érzek talán valamit, de lehet csak placebo.
-
dobolson
senior tag
válasz
tomboy0013 #7159 üzenetére
Szóval átállítod és automatikusan dob egy fr-t? Lehet én is bejátszom, ha szerinted is fürgébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Futás, futópályák
- Iqos cigaretta
- Építő/felújító topik
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest