Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
CptAdamica #9599 üzenetére
kb 2 naponta jönnek hasonló kérdések...keress a keresővel vagy olvass vissza-hamarabb megtalálod a választ.
-
zzola
titán
válasz
CptAdamica #9597 üzenetére
Gyors, kamera jó. Napi 2x kell tölteni (ez használat függő). Bolt mindegy, lényeg hogy EU modell legyen és a számlára írják rá az IMEI-t...javaslat: Nextelshop.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Barátnőm számára néztem ki eme kis telefont, szeretnék pár felhasználói tapasztalatot meghallgatni.
Megvagytok vele elégedve? Gyorsaságra gondolom nincs panasz, kamarában, aksi időben viszont milyen?
Illetve, itthon melyik boltban érdemes megvásárolni, ahol garantáltan gyártói garanciát kapok hozzá?
Olvastam az összefoglalóban, hogy IMEI-s számla szükséges.
-
Gigicuci
senior tag
A Pixelek kb. mikor érnek ide Mo.-ra, nem tudja valaki?
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok,
látom nagyon megy a hezitálás melyik legyen.Nekem közben, holnap érkezik, csatlakozom a klubba. Nagyon várom már, hogy újra Nexusom legyen, volt Nexus 4-em, imádtam, csak idő közben átcsábultam az almás oldalra, most pedig visszatérek.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
fabri07 #9580 üzenetére
Az, hogy ha neked tetszik, akkor nekem is.
Ne az én véleményem alapján döntsd el, hogy szerinted szép-e a fehér vagy sem. Ami nem szubjektív indok a fekete mellett, az a fehér elszíneződésre való hajlama. Farmerben hordva a nadrág színét át tudja venni a telefon az élek mentén.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
fabri07 #9577 üzenetére
12 hó SW garancia, SD bővíthetőség, headset is jár hozzá. Itt kellett volna megvenni a készüléket, valamit nagyon tudnak a srácok.
Komolyra fordítva: kerüld el messziről, komolytalan bolt. SW garancia nem létezik, illetve értelme sincs. A sajtóhibákból pedig következtetni lehet arra, hogy mennyire komoly cégről is van szó.
Garanciális feltételek: A készüléken NEM szabad szoftvert frissíteni, amennyiben mégis megteszi, az garancia vesztéssel jár! Ha szoftvert szeretne frissíteni, kérem, keresse fel szervizünket. A kizáró okok miatt bekövetkezett meghibásodások javítási költségei jótállási időn belül is a vevőt terhelik.
Ha rajtam múlna, akkor ilyen szeméthalom adócsaló boltok nem is létezhetnének.
-
fabri07
aktív tag
válasz
fabri07 #9575 üzenetére
Ez a bolt szerinted megbízható?
Bocsi, hogy zargatlak, de ha megbízható akkor megveszem
-
kengyel
nagyúr
válasz
fabri07 #9575 üzenetére
Nézd, én őszinte leszek. Egyszerűen nem akarok neked tippeket adni, mert úgy is hazabeszélek. Én mint Nexus-használó, biztos nem fogok neked mást ajánlani, főleg olyat amilyet még nem használtam.
Ezt a döntést neked kell meghoznod.Ha van kedved, itt tedd fel a kérdésed.
-
kengyel
nagyúr
-
illes0102
aktív tag
válasz
fabri07 #9565 üzenetére
a helyedben a partnero-n próbálnám. Mintha w333 ajánlotta volna valakinek a fényképezős fórumon
. Én is innen akartam venni 66k a 16gb-s 75k a 32gb-s. csak a végén találtam egy jobbat hardveraprón
vadiúj németből, csak kibontott 66-ért (32es)
-
fabri07
aktív tag
A mobilvarász megbízható bolt?
-
BeastMode
őstag
válasz
Just_Reboot #9561 üzenetére
Csak ismételni tudom magam, w333 már megint hülyeséget beszél
-
w333
félisten
válasz
Heisenberg69 #9558 üzenetére
Z3 topikban láttalak legutóbb ... akkor talán XZ lesz ?
Nagyon titokzatos vagy !
De mindegy is a te döntésed, és sok szerencsét az új telefonhoz !
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Heisenberg69 #9558 üzenetére
#napiw333
-
kengyel
nagyúr
válasz
csakany2001 #9559 üzenetére
Akkor velem lehet a gond, mert nekem egyre jobban tetszenek. Persze ezek még csak a videókon jönnek át, ezt élőben is meg kell majd szemlélnem. 5-alatt már nem vennék telefont, az már kicsinek bizonyulna.
Az 5X-ben is az a jó, hogy tényleg egy vékony kialakítás, így abszolút nem tűnik nagynak. -
csakany2001
senior tag
válasz
kengyel #9557 üzenetére
Nekem nem tetszik egyik sem,kinézete nem fogott meg,az ára meg annál inkább nem.
Én megfogadtam hogy a következő mindenképpen kisebb méretű lesz olyan 4,7" körül vagy egy 5" kisebb kávákkal.Nem mintha ezzel a mérettel bajom lenne(elég keskeny így elég tűrhető)csak normális telefon nincs is 5,5" alatt az meg már nagy nekem és a hordozhatóság is problémás.(jó lenne ha zsebben elférne) -
kengyel
nagyúr
válasz
csakany2001 #9555 üzenetére
Nincs rá pénzem az biztos, de a Pixelek most kicsit csiklandoznak. Persze nem a mostani kezdő árával, hanem majd ha az én pénztárcám is elfogadja.
-
kengyel
nagyúr
válasz
csakany2001 #9551 üzenetére
Ha így vagy vele, akkor ráérsz alternatívát keresni. Én most nem is keresek, de nem is engedhetem meg magamnak. Még legalább egy évet bírjon ki, aztán majd meglátjuk.
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #9550 üzenetére
7.0 -t szerintem már meg sem kapja !
-
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot #9550 üzenetére
De arra garantáltan nem kap, így nem is kell várakoznia rá.
-
kengyel
nagyúr
válasz
csakany2001 #9548 üzenetére
Jövőre biztos lesznek alternatívák, akkor érdemes elgondolkozni, aki váltani szeretne. Ebben az évben még jönnek a Karácsonyi akciók, de a paletta szinte nem változik. Még ez a telefon egy darabig kibírja, legfeljebb a garancia megy le róla.
-
-
w333
félisten
válasz
kengyel #9545 üzenetére
Áááá ne is mond ... nincs annál rosszabb amikor lejárt az egyik hűséged a másik pedig hamarosan lejár (én most ebben a helyzetben vagyok) de már komolyan vizeket a tenyerem, kíváncsi vagyok hogy meddig tudok még ellenállni !
Jó kis telefon ez és nincs semmi gondom vele ... (kopp-kopp)
Szerk.
Különben OFF témákkal kapcsolatban bárki jöhet az ...
Android felhasználók OFF topikba (mindig vannak érdekes témák) -
klz80
tag
Ha minden jól megy ma este leszek a tulajdonosa egy 5x-nek, nekem minden újdonság lesz jó pár évnyi Windows Phone után/melett, mert azért a lumia 950-et is megtartom
Ahogy olvasgattam a fórumot a 16 Gb-os verziót választottam, nem játszom, nem videózom rajta, csak tartalom fogyasztás (face, insta, böngészés) és fotózásra használnám. Ja meg telefonálni. -
stewe780
őstag
Miért megy a sírás? Mit nem kapunk meg?
-
dobolson
senior tag
válasz
Heisenberg69 #9526 üzenetére
Pedig ha minden igaz, béta 7.1-ünk lesz már ebben a hónapban.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Sajnálatos a dolog. Mit vettél helyette ?
-
bl4ze
veterán
válasz
sok sikert az új telóval, mi lett - ha nem titok ?
-
zzola
titán
válasz
A többi gyártónál hamarabb érkeznek a frissítések?
-
Heisenberg69
senior tag
Elhagytam a tábort.
Berágtam a Google-re, így megváltam az 5x-től. Ennyire lesz@rni a korábbi referenciamodelleket… vicc.Azért vettem nexus-t, hogy kapjam a frissítéseket. Erre most 3 hónap késéssel adják ki, és persze rengeteg feature nélkül.. persze android telefonon maradok, de azért lesz&@h@t a google.
Ezzel a videóval búcsúznék.
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek győzött a második ... Camera 4.2 (pixel)
-
m_dawe
senior tag
#9517:Második
-
w333
félisten
Tessék szavazni ... Melyik kép a jobb ?
-
fabri07
aktív tag
Tudom, de olyan köcsögök, ha nem lenne lekerekítve az a kijelző nem is gondolkodnék rajta...
. -
fabri07
aktív tag
Szerintetek ez a nexus 16gb vagy sony xperia xa??? Nem tudok dönteni
-
w333
félisten
Pixel kamera alklamzás ... érdekes kis vita alakult ki !
-
vmack
tag
Note4-en ACR-t használtam ott az egész besélgetést "vonalból" rögzítette, itt csak ami kb a hangszóróból a mikrofonba jut.
Ha bárki talál olyat ami tényleg rögzít az érdekelne engem is. Az acr-t is megvettem mert samun bevált.(sokszor mint sima emlékeztetőt használtam, de volt mikor a hátsóm mentette meg, szóval ha pénzt kérnek érte megadom, csak működjön)
-
niof
veterán
válasz
Ricsi 1984 #9504 üzenetére
Topikösszefoglaló. Lap teteje. Összefoglaló kinyit, olvas, örül.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Hol talàlom pontosan ? Be tudnád linkelni ? Köszi
-
slice14
veterán
válasz
Ricsi 1984 #9500 üzenetére
Az összefoglalóban le van írvarészletesen a driver telepítés menete, a manuális leírás résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest