Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szoja
tag
válasz
agressor12 #7587 üzenetére
Az akkumerülés teszteléséhez is jó, ha csökkentett módban indítjuk újra a telefont. Ilyenkor a rendszer letiltja a nem Google által fejlesztett alkalmazásokat, csak a gyáriak fognak működni. A készülék kikapcsolásánál amikor feljön középre a "kikapcsolás" felirat, hosszan kell rajta tartani az ujjadat, majd jóváhagyni a kérdést. Egy próbát megér, ha valami gyanús - bár nekem ugyanolyan merülési értékek voltak így is.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Helsing #7588 üzenetére
Nextel-t hívd fel és kérdezz utána, mert feketéből szoktak raktáron tartani 16-os és 32-est is (510-es 3FR)
Lehet éppen rendelés alatt van, vagy lehet még nem frissítették a webshopot (utóbbi pont az én vásárlásomkor fordult elő).
Próbálkozz be náluk, hogy a Mobilarena fórumon olvastál jókat róluk, de mintha menne felfele a telefon ára és most nem tudod, hogy kivárj vagy ne. Lehet kapsz kedvezményt... (89900 volt az utolsó áruk, kb 1-2K kedvezménynél ne számíts többre) -
zzola
titán
válasz
agressor12 #7587 üzenetére
Nekem sincsen, összesen 7 app van a készüléken...
-
Helsing
aktív tag
válasz
alexandrosz #7589 üzenetére
Igyekeznék én, csak nem tudom melyik boltnál igyekezzek.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Helsing #7588 üzenetére
Nagyon érdekes tapasztalataim voltak a hazai kereskedőkkel. Aztán volt egy lehetőség külföldről rendelni, imei a számlán, eu modell, jó töltő, stb. Teljesen rendben volt.
A hazai webshopok egy része még az email-ekre sem válaszol, egy ismerősöm rendelt az egyik ismert cégtől egy 5X-et, 2 hétig infó sem jött, majd jött egy sikeres vásárlásról szóló - vélehetően automatikus - levél, meg, hogy értékelje a céget
Telefon sehol.
Mindenesetre, igyekezz, eléggé futnak ki a feketék, ahogy nézem.. -
Helsing
aktív tag
Sokáig néztem telefonokat és arra a döntésre jutottam, hogy egy Nexus 5X-et vennék.
A kérdés már csak az, hogy hol. Fekete 32GB-ost szeretnék.
Fontos lenne a gyári gari, szóval partnerogsm számomra felejtős. Valami normális helyen szeretném megvenni, ahol tuti bontatlan, EU-s telót kapok, IMEI-számmal a számlán.Amiket eddig néztem:
West-Tel (Több negatív véleményt is olvastam a bolttal kapcsolatban. A honlap se túl bizalomgerjesztő.)
Mobilkereskedés (Olvastam pár rosszat a boltról, de sok jót is. Viszont jelenleg nincs náluk 32GB-os fekete.)
VIP-phone (Picit drága és sok rosszat hallottam róla. Van amit bolti garival árulnak.)
Smartshop (Elég drága itt az N5X. Majdnem 100e)
Nextel (Nincs fekete csak fehér és kék)
XXLGSM (Ha jól értem az oldalon leírtakat akkor csak bolti gari van náluk a N5X-re.)Szóval eléggé tanácstalan vagyok, hogy hol is vásároljak.
-
zzola
titán
válasz
agressor12 #7583 üzenetére
Akkor nálad gyakorlatilag csak készenlétben van a készülék. Én naponta min. 2x töltöm...
-
agressor12
senior tag
Mióta feltettem a 7.0-át kb csak 2 naponta töltőm. Nekem több mint megfelelő az üzemidő.
-
csakany2001
senior tag
Nálam DE,nincs előtte szám.Gondolom a német piacra szánt verzió.
-
vmack
tag
valamit nem értek:
nekem egész nap aktív a mobil net (vpn kb 8 tól bekapcsolódva vagy 6ig a céges szerverre) navigálok telefonálok fotózok és tolom az üzeneteket viberen és messengeren így olyan 1 óra körüli SOT ot mutat, és maga a telfon kb 8 tól este 10 ig bíja.Hogyan lehet hogy másnak 3x ennyi SOT jön ki?
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
slice14 #7573 üzenetére
slice14: Igen Spanyol és a 3-as azt jelentheti, hogy hanyadik gyártási széria az adott területre, amennyiben a tied nem 510-es.
(#7574) I3ence: nekem meg 3DE 607-es
510, 511, 604 és 606 tulajok: akik Európai modelt kaptak azoknak milyen szám van előtte, ha van szám...
Amennyiben esetleg a Francia 510-esek előtt is ott virít a "3" akkor meg az EU-t jelentheti. (Svájc nem EU ország, bár EKG tag)
-
I3ence
tag
Beugrok en is: 3SW
604-es.
-
szoja
tag
Sajnos nekem is elég csapnivaló, de már a 7.0 előtt észrevettem. Éjszakára, ha csak otthagyom a polcon, 8 óra alatt 6-7%-ot merül teljes feltöltés után. De ha flight mode-ba teszem, akkor is 2-3%. Csináltam factory reset-et is, próbáltam safe módban is (ilyenkor a 3rd party app-okat letiltja a rendszer), ugyanez. Gsam Battery Monitorral figyelem, a doze az alapján rendben aktivizálja magát. Reggel 7-től este 10-ig 20-30%-ig merül, max. 2 óra SOT-tal, ami szerintem karcsú. Ha nem nyomkodom, nyilván jobb a helyzet...
(szerk)
Ja, annyi változott az elmúlt időszakban nálam, hogy a kedves T deaktiválta a 4G opciót az adatcsomagomból és mivel a munkaadóm intézi ezt, nincs esély nagyobbra váltani. Ennyivel jobban szívná az akkut a 3G? -
tarti8
tag
-
Cseri0058
őstag
Ota csak nekem nem jött még nem?
-
Šolaire
veterán
Letöltitek az lg phone info appot ott is meg lehet nézni nekem német régiós.
-
w333
félisten
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
gyurkikrisz #7549 üzenetére
Tenksz, ennél olcsóbban nem láttam, rendelek is asszem. Legjobb tok.
-
bl4ze
veterán
válasz
gyurkikrisz #7547 üzenetére
Adsz egy linket hozzá? Köszi
-
Slukkica
őstag
Valakit érdekel Android Nougat 7.0-as rom?
Ki van pucolva és ninncs tele Google féle cuccokkal mint a factory image.Saját használatra készüld. Ellenőrizhatő mi van benne mert open source!
-
w333
félisten
-
slice14
veterán
Úgy néz ki hogy nem Nexus brand alatt jönnek az új Google telefonok. Link
Zolar: Igen olvastam, de más is bekapcsolta már, és nem tapasztaltak semmi problémát.
-
bl4ze
veterán
Szombaton kézben a teló, partnero gsm akciós fekete 32gb , 75K
Megnéztem a régi (ellopott) dobozával, az FR piacra szánt 510 S/N, ez IN piacos 510 szintén.
MINDEN (!) frekvenciát kezel, szóval nem maradt ki semmi, B20 mindent tud, visz.
A telefonon a beta regisztálással feltettem a végleges 7.0-át, előző telón beta teszterként volt Nougat beta.
Az itt írtak alapján nyomtam egy file alapú titkosítást, hogy gyorsabb lett-e passz : nem észleltem még.Magától nem jött le a Nougat, csak 6.0.1 augusztusi patch-ig frissített OTA-n.
Egyelőre minden jó és happy.
Mivel ellopták a Ringke Fusion tokot is a telóval - azt hol a legolcsóbb beszerezni ? Elég borsos ára vanJa, és IMEI számos számlát kaptam, és simán regeltem a telefont az LG-nél :
Sorozatszám (vagy IMEI/MEID) 353627071275xxx
Vásárlás napja2016/09/02
Vásárlás helye Mobil Exchange Kft.
Vásárlás igazolása Regisztrálva -
slice14
veterán
Tegnap feltoltam a factory image-ból a Nougat-ot és visszazártam a bl-t. Valamint bekapcsoltam a fájl alapú titkosítást. Eddig egész meggyőző a dolog, remélem nem csak placebo. Bár én titkosítás nélkül használtam mostanában a telót, tehát nem érzek különbséget így.
Kicsit OFF: Visszamentek az appok és volt egy kis problémám a skype-al. Bejelentkeztem MS fiókkal de valamiért nem látta a partnereket. Mára szerencsére magára talált a skype. Más is járt már így, hogy nem azonnal talált magára a skype? Valszeg nem a titkosítás miatt problémázott.
-
válasz
Skyhigh #7522 üzenetére
Ez teljesen normális.
3,25 óra online navigálás + képernyő + nagyon pontos helymeghatározás.
Nekem hosszú waze-s úton mindig töltőn van a teló és megy kijelző - de alig töltődik (a Waze mellett a Traffi Huntert is futtatom a háttérben). Ha csak simán töltőn van navigáció nélkül, akkor egész tisztességes tempóban tölt az autó.
Szerk: 6.0.1 vagy 7.0 - teljesen mindegy jelen esetben, nekem is 7.0 van.
-
zsoca9208
tag
válasz
Gigicuci #7521 üzenetére
Tapasztalatom szerint (más szervizek), ha nagyon akadéskodsz, bevizsgálják a telót, és 90%ban megállapítják, hogy user error, akkor még a bevizsgálás díját is fizetheted. A kijelző repedés tipikusan nem garis hiba, még ha tényleg valamiért magától is repedt el. Szerintem felejtős
-
Skyhigh
aktív tag
A hétvégén volt lehetőségem 7.0 alatt is waze-zni.
3,25 óra alatt 90%-ot megevett a töltésből. A fényerő 50% automata, ezen felül a Nougatos macsaka csalogató ment.
6.0 alatt 80-85%-ot evett 3,5 óra alatt.Másnak mi a tapasztalata, észrevétele?
-
Gigicuci
senior tag
Gyerekek, hogy mi történ velem. Első zsebemben a teló, benyúlok érte, megfogom és ennyit hallok: krakk.
Alul a hangszóró felett elrepedt az üveg keresztben. Eskü nem nyomtam meg, nem ejtettem le, semmi extrát nem csináltam! Olyan mintha eleve feszültség lett volna benne...
Szerintetek érdemes lenne gari keretében szervizbe küldeni vagy felejtős?
-
truefx
aktív tag
Par napja nyomkodom en is ezt a keszuleket. Nos, amit siman be lehetne irni a tema osszefoglalojaba, es szerintem botrany, hogy a Google kivette a Miracastot a rendszerbol. N4 siman tudott mindent castolni egy Wireless Displayt tudo TV-re, most ugyanehhez az okostv-hez Chromecastot kellene vasarolni hogy ugyanezt a funkciot hasznalni tudjam... Nem ertem, miert a Nexus tulajokon akar profitalni a Google. Biztos hatalmas penz az amit most ezzel szakitanak.
-
zzola
titán
Köszi srácok! Nyomok egy fr-t akkor...
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Ezt a Nexus 5x-t lehet nálunk itthon kapni dual SIM változatbangaranciával ? Esetleg van valakinek itt,fontos lenne, hogy tudja a B20-at, ha lehet kapni küldjetek linket is, hogy hol ?
Köszönöm. -
zzola
titán
N alatt nektek nem sz@rakodik a youtube, fb? Napok óta random kifagynak (pontosabban leáll) a gyári appok is. Play áruház leáll, youtube leáll, facebook leáll...WTF?
-
gyurkikrisz
őstag
Egyébként a mobilvarazs is adott ÁFÁ-s számlát aimkor megkértem őket, szóval elégedett vagyok velük.
-
csakany2001
senior tag
Tegnap feldobtam a 7.0-t.Valóban nagyon gyors és a SOT idő is javult rengeteget.Először egy kicsit lomha volt majd később hozta az elvárt szintet,az új funkciókat nem tudom mind kihasználni de valóban hasznosak,FR-t nem csináltam mert egyenlőre megfelel.Az új értesítő sáv jobban meg lett gondolva és könnyebb a használata.
Konkrétan ennyi változás lett,pont ott változott ahol kellett. -
brownus
veterán
válasz
tomboy0013 #7489 üzenetére
Jó sok mindent be és ki lehet kapcsolni. Mondanal pár dolgot még hogy mit erdemes? Vagy te miket kapcsoltal be? Köszi
-
margithid
veterán
válasz
csakany2001 #7503 üzenetére
Redmi 3S-t néztem, nekem tökéletes lenne, de nincs a Global Romban magyar nyelv, igy tárgytalan a dolog.
Mindegyiknek emgvan a maga előnye, xiaomiban ahatalmas aku, nexusban a stock droid, sonyban pedig a vizállóság. -
TOZ
addikt
válasz
csakany2001 #7503 üzenetére
B20?! 8-)
-
dashed
senior tag
Volt z3-am és érződik a +1gb ram hiánya.
Hiába nexus, a + 1gb ram jól jönne néha.Pedig én szeretem a nexus telókat, elötte is nexus 4 / 5 volt.
Vedd a sony-t, nincs azzal baj. Bár én inkább a sima z3-at venném a nagyobb akku miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest