- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Chrome alatt nektek nem szokott olyan hiba lenni (5.1), hogy pl. egy hírportál cikkei között lapozgatok, és megáll a görgetés? Nem is reagál a kijelző ilyenkor a koppintásra/pöccintésre. Ha Home gombot nyomok, és visszalépek Chrome-ba, akkor megint jó 1-2 percig.
Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Teszek majd fel videót, hátha úgy jobban érthető. -
HREH
senior tag
Azokhoz szól a kérdésem, akik fizetős FKU-t használnak 5.1-en: r72-es kernel alatt nektek sem elérhető a color profil-os rész?
-
HREH
senior tag
(#37000) szpali és (#37001) pumukli56
Teljesen megbízható, a fórumról is többen rendeltek már onnan.
-
HREH
senior tag
válasz
slice14 #36993 üzenetére
Nekem simán rootolta az NRT az 5.1-et, szóval igen, mehet.
Más: 5k Banggood-on a 10400-as Xiaomi powerbank, hátha érdekel valakit, ez szerintem elég korrekt ár.
-
HREH
senior tag
5.1 alatt nekem eddig egyetlen apróság tűnt fel: ha egy hosszabb lista legalján vagyok, és gyorsan elkezdek görgetni a tetejére, akkor a lista elejéhez ér, majd egyből visszamegy az aljára
App újratöltés pedig még mindig jelen van, 3 app volt megnyitva (Térkép, telefon, Google Play), simán újratöltötte bármelyiket... -
HREH
senior tag
Én Poweramp-ot használok de PlayerPro-t és Jetaudio-t is próbáltam. Jók azok is, de én maradtam a Poweramp-nál.
szerk: Neutron is jó, csak én picit már sokalltam az árát...(#36725) iamfabric: Headsetekben nem vagyok otthon, én Sennheiser MX375-öst kaptam karácsonyi ajándékként, nekem bevált, de majd a szakik megmondják a tutit.
Más: Erre tud valaki válaszolni?
-
HREH
senior tag
Kicsit hülye kérdés, de a telefonnak árt az, ha mindig be van rajta kapcsolva a BT? Akksiban gondolom nem fogyaszt sokat, mivel LE.
Illetve Light Flow-ban be van rakva rá egy jelzőfény, hogy világítson, na most ha ez 0-24 megy, akkor nem fog tönkremenni a LED?Köszi, és bocsi a hülye kérdésekért
-
HREH
senior tag
válasz
m_dawe #36113 üzenetére
Én stock + Xposed párti vagyok, számomra minden benne van, ami kellhet. Franco kernellel használom.
Egyébként Mahdi vagy Cata lenne nálam is a nyerő...Catánál viszont volt egy olyan problémám, hogy a home gomb érintésére egyszerűen nem reagált a telefon (4.4.4 és 5.0 Cataclysm is ezt csinálta, biztos én b@sztam el vmit)...fogalmam sincs mi baja lehetett, így ment fel a stock + Xposed kombó (meg persze a Lolli hülyeségei miatt is)Más: aki használ LightFlow-t (full verziós Playről), mostanában nem érzékeli, hogy nagyon zabálná az akksit? Nekem jelenleg 10%-ot eszik az akksiból...
-
HREH
senior tag
válasz
s3nsitivity #34457 üzenetére
Nekem igazából mindenben megfelel a készülék, talán az akksi lehetne picit nagyobb (2700-2800 körül), és lehetett volna egy dupla (sztereó) hangszórós megoldás az előlapon. Többi bajom inkább szoftveres, nem kifejezetten a telefon hibája. Igazából ennyi, egyébként nagyon kezes, villámgyors (ha nem a leggyorsabb), piszkosul jól használható/módosítható telefonról van szó szvsz. eddigi egyik legjobb beruházásom volt
Tipp a cikkhez: esetleg írhatsz bele egy kis összehasonlítást az 1+1-el, miben fejlődés/visszalépés. -
-
HREH
senior tag
Nexus Display Control XDA ezzel állítottam anno CB alatt.
-
HREH
senior tag
válasz
LógaGéza #33538 üzenetére
Én jelenleg stockon vagyok Franco r69-el, holnap terveztem felrakni a Cataclysmot. Felraktam még decemberben, de nem működött a home gomb normálisan (kb. minden ötödik érintésre csak), ezért repült vissza a stock, pedig Cata + Franco kombó engem is érdekelne. Bár most XDA-t nézegetve megtetszett az XTRASmooth ROM is, ott ha jól emlékszem Franco a default kernel.
-
HREH
senior tag
Cataclysmnél másnak nincs olyan gondja, hogy nem reagál a középső, Home gombra a rendszer?
Nyomogatom, bármilyen appból szeretnék Home-ra jutni, egyszerűen nem érzékeli.
4.4.4-en is tökugyanez volt. -
HREH
senior tag
válasz
andris1212 #33140 üzenetére
N5-nél olyan ez a nem régióra készült verzió duma, mint a szoftveres gari
egyszóval: hülyeség
Én egyébként Expansys-t ajánlom (én is onnan vettem anno), korrektek, igaz picit drágább. Ha itthonról rendelnéd, majd mondanak boltokat, hogy honnan érdemes. -
HREH
senior tag
Cata hogy muzsikál Francoval?
-
HREH
senior tag
Olyan gondom lenne, hogy amikor bekapcsolom a mobilnetet, a Play Áruház egyből elkezdi enni az adatot. Az előbb is bekapcsoltam, egyből megevett 90 megát. Appok nem frissülnek automatikusan, csak ha manuálisan frissítek.
Mi lehet a baj? Van rá valamilyen megoldás? Eddig nem csinálta ezt, múlt vasárnap növeltem 2 gigásra a keretet, lehet ezzel valamilyen összefüggés? -
HREH
senior tag
válasz
gabro0 #32244 üzenetére
Én is 4.4.4-en vagyok, volt fent 5.0 is, de nekem nagyon szokatlan volt, így egyelőre ment vissza a KitKat. Xposed (is) elég hasznos, hogy van, majd megfontolom a váltást ha nyalókára is lesz ill. amíg ennyi hibát olvasok 5.0-ról akár ezen az egy fórumon is, jobbnak látok nem váltani.
Amúgy meg igen, hozott változást az 5.0.1, pl. elvitte a hátlapi kamerát: [link] -
HREH
senior tag
Ki volt ma 18:40 körül a debreceni Fórumban a Rossmann-nál N5-el a kezében?
-
HREH
senior tag
Pár napig hagyom még az r63-as Francot, majd felrakom utána, kíváncsi leszek, mit fog hozni akksiidőben.
-
HREH
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, ugye jól gondolom, hogy az 1.13-as verzió kell? (XDA-ről ez a legfrissebb letölthető)
-
HREH
senior tag
Használ valaki ElementalX kernellel Nexus Display Control appot?
Van legjobb verzió a kernelből, vagy a legutolsót rakjam fel? -
HREH
senior tag
válasz
marquuard #31369 üzenetére
Köszi, TB nálam is etalon app, csak eddig még nem szántam rá magam, hogy megvegyem. RT Pro meg egy csomó más dolgot is tud, kérdés tényleg az, hogy tudja-e hozni a TB szintjét mentés-ügyben. XDA-n is az RT Pro-t ajánlják többen, de lehet nekem elég lenne a lite verzió is, nem kell egyből Pro. Majd utánaolvasok.
-
HREH
senior tag
Titanium Backup Pro-t, vagy ROM Toolbox Pro-t érdemesebb megvenni? Én személy szerint utóbbit preferálnám, mert egy csomó más dolgot is tud, amit a TiBi nem. (Azért itt kérdezem, mert az android szofteres topikban nem kaptam rá választ.)
Illetve system appot mivel lehet törölni? (Quickoffice-ra gondolok elsősorban, gyári 4.4.4 image flash után.) -
HREH
senior tag
4.4.4 alá melyik ROM + kernel kombók ajánlottak? (5.0-t cserélnék)
m_dawe: majd a nagy romolósok kisegítenek, nekem sajnos gőzöm sincs az F2FS-ről
-
HREH
senior tag
válasz
dozsabalint #29370 üzenetére
Király, én holnap megyek átvenni az enyémet, remélem nem lesz vele ilyen gond. De ez elég kiábrándító.
-
HREH
senior tag
Hátha mond erre valaki valamit így a nagy imizsflesek között
Nektek hosszabb töltés során (pl. 5%-ról 100%-ra) nem szokott felforrósodni a gyári töltőfej?
Most fogtam meg, és forró az egész...kezdjek el aggódni, vagy ez ilyen és kész? -
HREH
senior tag
És persze pont most nincs gépem, szóval péntekig várnom kell a flasheléssel
-
HREH
senior tag
válasz
randras_83 #27034 üzenetére
Én is, kicsit félek, hogy a Slim Armor ne szedje fel a szélét az üvegnek.
-
HREH
senior tag
Nekem most nem ír limitet, hogy nem tudok küldeni, szóval akinek kell, írjon rám privit!
-
HREH
senior tag
Aki elsőnek ír privit, kap tőlem egy inbox meghívót
Elkelt
-
HREH
senior tag
Slim Armor nagyon patent kis tok, nekem annyi bajom vele, hogy nem teljesen stabil a telefon ha leteszem sík felületre, és bármelyik szélén kicsit lenyomom, akkor billeg, ez nem tudom mitől van...de ettől függetlenül tényleg csak ajánlani tudom. Többször ejtettem már le a telefont, ha nem lett volna rajta, mehettem volna képernyőt cseréltetni.
-
HREH
senior tag
Nekem Franco r63-assal naponta újraindulgat a teló.
Lehet megnézem a legújabb CB-t, hátha javították a hibát, ami miatt Francora váltottam. -
HREH
senior tag
Nova Launcherben icon pack apply után miért nem változik át az összes app ikonja? (Shazam, Tunein Radio Pro ikonjai pl. ugyanolyanok maradnak...) Van erre valami megoldás?
Franco r63 eddig nagyon bejövős, Ti milyen governort használtok egyébként?
-
HREH
senior tag
Én is a kernelre gyanakodtam, köszi a megerősítést!
Akkor r414-et, vagy Franco-t kipróbálom, hátha ott nem lesznek ilyen gondok.szerk: ez a hangyaháború nekem is ismerős, újraindítás után toast message-ben feljött a Synapse boot completed, utána volt ilyen.
Akkor viszont Frankózok
(remélem akksiidőben sincs nagy difi Franco, és CB között, utóbbival elég jól bírta a teló) -
HREH
senior tag
Ma történt velem egy furcsa jelenség: felhívtam egy számot, kinyomott, majd eltettem a telefont zsebbe. 2 perc múlva újrahívott, elővettem, és fekete háttér fogadott, semmilyen gombnyomásra nem reagált a telefon. Közben pedig tutira csörgött, mert rezgett is, ill. a Light Flow miatt zöld LED visszajelzést is kaptam folyamatosan. Úgy tudtam megoldani, hogy kb. 10-15 másodpercig nyomva tartottam a power gombot, újraindult, és jó volt minden...
Azóta sem tudom, hogy mitől lehetett (eddig, csak olyan volt, hogy fekete háttér, de ha megnyomtam valamelyik gombot, akkor bejött a hívásfogadásos képernyő)
Van erre valami ötletetek? -
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #23373 üzenetére
Melyik ajánlott? r376-tal voltak problémák, r398 már jó (esetleg r350)?
-
HREH
senior tag
Melyik CodeBlue/Franco kernel most a legjobb?
-
HREH
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne:
1. Display Control-t felraktam, mappába bemásoltam 1-2 színprofilt, de amikor az Apply-ra megyek, kiírja, hogy a Display Control alkalmazás sajnos leállt. Ez mitől van?
2. Most laktam be a telefont, Xposed is fent van, néha azt csinálja, hogy kb. 10szer meg kell nyomnom a power gombot, mire bakapcsol a kijelző. Van mikor azonnal jó, van mikor elég 3-4x megnyomni...
Lehet, hogy valamelyik modul kavar be?
Stock 4.4.4, stock kernel (egyelőre)
Köszi a segítséget
-
HREH
senior tag
Sziasztok, TB-hez van valahol valamilyen leírás tök szájbarágósan, hogy mit kell csinálni, hogy kell backup-olni mindent, restore-olni utána stbstb.? Jó lenne, ha nem kéne minden stock img flash után belakni a telefont... (ergo ilyen .zip féle cuccos kéne, amit lementek gépre, telón pedig recoveryből flashelem, és minden app, játék + adatok stb visszaállnak a lementett értékekre)
más: CB r398-at próbált már valaki?
-
HREH
senior tag
válasz
Just486 #23068 üzenetére
Magyarnak gondolám!
slice14: Közben utánacsekkoltam: Google has officially named the update as "Android 4.4.4 KitKat MR2.2 (aka 4.4.4_r2)", which includes a new radio image that addresses carrier support issues in the above specified regions.
Új rádió van benne, de csak a kijelölt országban élőknek kell a Q-s verzió.
Nem hiszem, hogy bajod/hátrányod lenne abból, hogy nem a P-s verziót tetted fel -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Újrahúznám a telót, factory image-nél melyiket kell leszednem?
4.4.4 (KTU84P)vagy
4.4.4 Release 2 (For 2Degrees/NZ, Telstra/AUS and India ONLY) (KTU84Q)
Gondolom az előbbit, ugye?
-
HREH
senior tag
Feltettem Pzoley ROMját, de Light Flow nem jelzi a dolgokat....(Playből vásárolt)
Ötlet?
Másik, hogy a beállításoknál hogyan kell beállítani full fekete, és nem ezt a szürkés, fakó hátteret? (GravityBoxban volt ilyen funkció)
Egyébként nagyon pöpec kis cucc az egész, eddig nagyon bejövős -
HREH
senior tag
válasz
MichaelScott #21856 üzenetére
Nekem átlagba simán megvan a 4-4,5 óra, de nem ritka az 5 se.
Stock ROM + CB r276 kernel.szerk: Synapsehoz ért valaki? Kiírt valami szöveget mikor indítanám, de lövésem sincs, hogy mit jelent...
szerk2: XDA-n megtaláltam a megoldást, tárgytalan(#21859) LSAlex: stockon nem tudom, hogy kell, GravityBoxban benne van
-
HREH
senior tag
válasz
MichaelScott #21840 üzenetére
Én stockon vagyok r276-os CodeBlue kernellel, semmi gond vele, semmi lagg, akksi is jól bírja (persze az én szememmel), úgyhogy tudom ezt is javasolni!
-
HREH
senior tag
válasz
littleshagy #21797 üzenetére
Látod ebben nem tudok segíteni, én kezdetektől fogva Slim Armort akartam, erre haverom rábeszélt a Neo-ra
én is két tűz között voltam
Elmentünk Speedshopba, mondták, hogy sorry de csak Slim van, szóval az lett, amit eredetileg is akartam -
HREH
senior tag
válasz
littleshagy #21795 üzenetére
Ez szubjektív szerintem, nekem nem növel sokat (viszonylag nagy kezeim vannak), de mindjárt nézek pontos méretet.
szerk: Slim Armor: 142 x 74 x 14
N5: 137,84 x 69,17 x 8,59
Magasságra nem növel sokat, ahogy szélességre sem, szerintem inkább a vastagság lehet zavaróbb -
HREH
senior tag
válasz
littleshagy #21788 üzenetére
Én Slim Armort vettem Speedshopból, Neo Hybrid is tuti van ott.
szerk: Most nézem, hogy jelenleg nincs, de gondolom szereznek majd be, és akkor frissítik a raktárinfót is.
6,5k-t kicsit sokalltam a Slim Armorért, de mivel már vagy kétszer telóéletet mentett, ezért nem bántam meg -
-
HREH
senior tag
válasz
lazatt #21222 üzenetére
Nekem minden rendben volt a rendelésnél, volt raktáron. Pénteki napon, délután rendeltem, hétfő délelőttre meg is érkezett. Expansys meg korrekt, megbízható bolt.
szerk: Ha mégsem Expansys, akkor én a Partnerotól venném, 103k a 32-es fekete N5.
Más: Lehet valahogy 4K-t és/vagy 720p - 120fps-t varázsolni a telóra?
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #21179 üzenetére
Dettó....Vettem appot, kiírta a hibát, majd másodjára is rányomtam....kicsit vert a szívem h nehogy 2x vonja le
Apropó Google Playen refund hogy működik? Mennyi idő alatt kerül vissza a pénz a számlára, és mennyi ideig refundolhatsz? -
HREH
senior tag
válasz
hitman77 #21135 üzenetére
WTF?! Ez a létező leggyorsabb androidos teló...
Benchmarkokat rég el kéne felejteni, felhasználói élmény számít, abban pedig az N5 toronymagasan a legjobbMás: leszedtem egy icon packot, Nova Launcherben Apply, szépen át is állít mindent, DE utána ha másik icon packra váltok, akkor néhány app ikonja a régi icon packnak megfelelő alakban marad. Ezt hogyan kell orvosolni? Volt alapra visszaállítás, eredeti icon pack letörlése, reboot, dalvik&cache wipe... egyik sem segített... Ötlet? Lehet, hogy Nova Launcher bug? Elgondolkodtam a Prime megvételén, de ha ilyen, akkor nem kell.
Szerk: adatok törlése megoldja, de akkor kezdhetem előröl az asztal meg a mappák elrendezését...
-
HREH
senior tag
válasz
Oppenheimer #21032 üzenetére
Alapból nincs benne, külön kell hozzá leszedni, és a color_profiles mappába másolni. Linkelni most nem tudok, guglizz rá.
-
HREH
senior tag
válasz
Oppenheimer #21029 üzenetére
Root + Nexus Display Control + Bear Perfect profil és probléma megoldva
Gyárilag tényleg fakó egy kicsit, de kalibrálva szép lesz a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged