Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
zorromoto #6762 üzenetére
na egyébként csak kivancsiságbol meg mert éjszakáztam
és nem votl melokiprobaltam pár kernelt és tesztet /AnTuTu/ is nyomtam rá mert valami viszonyitas kellett
mindenhol probaltam ugyan azt a beallitast hasznalnileggyorsabb kernel a matrix volt a maga 21135 eredménnyel
masodik a Trinity 20498
harmadik franco 18113
és amit idáig is hasznaltam a leglassabb a faux 17ezer valamennyi nem csinaltam screenshot ot
de itt elég durva difit tudtam csinalni 12-17ezerig
a többi az stabilan hozta az eredényeket
minden esetben a hömérséklete a telefonnak cirka azonos volta matrix egyébként sztem érzésre is gyorsabb
viszont a faux iszonyat takarékos
a matrix és Trinity kernelek egész szép szinekkel töltödtek be
franco val nem tudok megbékélni még mindigés rendesen beallitani sem
nem volt semmilyen tuning sem gpu nem cpu
cpu ondemand
gpu szintén
I/o row vagy foips ahol amelyik elérhetö volt 2048 értékkelezek utan is maradok a faux kernelnél mert érzésre hasznalatra nem lassabb viszont nem eszi meg az akkumat
yahh ami majdnem lemaradt ROM: Unofficial AOKP Builds [PUB] krait optimizationshuh sorry kicsit hosszu lett
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest