- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
A GPS használhatatlansága miatt eladtam a N4-et.
Mivel beszélnétek le a Moto G-re való váltásról?Fele RAM, alacsonyabb órajel, gyengébb GPU, nincs NFC, nincs barométer, ezt tudom. Csak a barométer hiányozna, az se nagyon.
Kisebb kijelző, műanyag hátlap, ez nekem előny, van FM rádió, az szintén. Árban egy használt N4, valójában meglehetősen kicsi a Motorola előnye, inkább csak az, hogy boltból, elpostázva kapja az ember.
Tesztek szerint nagyon egy osztályban vannak.Akksi egy barátomnál jobban bírja, mint egy átlagos N4, de ezt nem tartom mérvadónak, mindenkinek mások a szokásai.
Esetleg nem tud valaki jó áron egy N4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged