-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
kali8n #17202 üzenetére
Szép volt a körme Orsinak,,, tetszett ahogy felhelyezte a fóliátmár csak úgy szakmailag
Januárban rakattam fel valami hasonlót,,, akkor alig egy hónapot élt a telefonon a fólia,,, meguntam letéptem...azóta nélküle használtam...most megint "bekattant" valami hogy akarok rá...
És a thaiföldi idézet még mindig nem az enyém kecsege
(Fene sem gondolta hogy ennyiszer megkapom ezt még itt...most már tudom,, akinek ilyen barátai vannak,,, semmi szüksége ellenségekre
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Milyen routert?
- DOOM - The Dark Ages
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest