- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Régóta görcsölök az alábbival:
Egy synology-ra rákötöttem otthon egy egyszerű mezei samsung lézer nyomtatót, és szeretnék rá nyomtatni Androidos telefonomról.(Windows alól ahol fent a driver, simán megy synology-n keresztül) Eleinte azt hittem ez a google print megoldást jelent, de sajnos a google printhez is kell egy gép amin fut a nyomtatást feldolgozó driver. Mivel a synologyra külön ezt még nem tudtam felvarázsolni csomagként (hiába tud google print szolgáltatást is) és az android alá kiadott samsung driver nem ismeri a nyomtatómat így látszólag nincs megoldás. A synology mélyebb szintű megpiszkálásával lehet sikerülhetne drivert telepíteni alá, de annyira nem értek hozzá.
Egy szó mint száz ez a google drive bár jó dolognak tűnik, de gyakorlatilag nincs másról szó, mint, hogy a nyomtatódat megosztod a világháló fele, egészen pontosan a google fiókoddal, így gyakorlatilag, annyit tudsz vele spórolni, hogy nem kell átmásolni arra a gépre a nyomtatandó anyagot ahova a nyomtató fel van telepítve. -
BatchMan
senior tag
Ha egy Androidos alkalmazásból kihagyták a print menüpontot, lehet erőlködni a nyomtatással - sok teteje nincs. Windowsból eddig is tudtam nyomtatni, Androidból meg csak külső alkalmazással áttételesen. Ezen nem változtattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest